ΜΙΛΑΝ

Τα δεδομένα για Ρομπίνιο

Τα δεδομένα για Ρομπίνιο

Διαβάστε τις τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία σχετικά με το μέλλον του Ρομπίνιο και το ποιες ομάδες είναι στο παιχνίδι της απόκτησής του. Το ενδεχόμενο παραμονής στη Μίλαν.

Οι μέρες κυλούν και το μέλλον του Ρομπίνιο στη Μίλαν παραμένει ακόμα αβέβαιο, την ώρα που αρκετές ομάδες βγαίνουν από το παιχνίδι της απόκτησής του και ο λόγος δεν είναι άλλος από την... στενότητα στα ταμεία τους και την αδυναμία να καλύψουν τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Ο Βραζιλιάνος θα ήθελε να επιστρέψει στην χώρα του, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο να συμβεί, καθώς τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά και ομάδες όπως η Φλαμένγκο και η Σάντος δεν τα διαθέτουν.

Οι χορηγοί δεν δείχνουν διατεθειμένοι να συμβάλουν, όπερ σημαίνει ότι δεν μπορούν να τον φέρουν πίσω στα πάτρια εδάφη, τουλάχιστον φέτος. Όσο και αν το επιθυμεί ο ίδιος και υπάρχει διάθεση και από την άλλη πλευρά, τα λεφτά είναι εκείνα που... αποφασίζουν.

Από εκεί και πέρα, το Ορλάντο αποσύρθηκε από την διεκδίκησή του και οι Ιταλοί θεωρούν πως οι Άραβες και ο Ολυμπιακός είναι ακόμα στο παιχνίδι για να τον κάνουν δικό τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το "canalemilan.it" ανέφερε πως ο πιθανότερος προορισμός μοιάζει να είναι η Αραβία, αλλά τονίζεται πως ο Ολυμπιακός αναμένεται να επιστρέψει με νέα πρόταση τις επόμενες ώρες. Οι Ιταλοί δεν έχουν ξεγραμμένους τους Πειραιώτες και τονίζουν πως θα κάνουν ρελάνς για να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα.

Πάντως, επισημαίνεται ακόμα πως όσο περνά ο χρόνος, αυξάνονται οι πιθανότητες να παραμείνει για μια ακόμα σεζόν στη Μίλαν, κόντρα στην επιθυμία της ιταλικής ομάδας που θέλει να τον ξεφορτωθεί, ώστε να προχωρήσει τις κινήσεις στην επιθετική της γραμμή.

Εν ολίγοις, οι Ιταλοί δεν θεωρούν χαμένο τον Ολυμπιακό, μιας και έχουν φύγει αρκετές ομάδες από τη μάχη, οι Άραβες έχουν το χρήμα για να τον αποκτήσουν, αλλά δεν τον... συγκινεί η προοπτική αυτή και όλα είναι ανοιχτά αυτή την στιγμή σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ