ΜΙΛΑΝ

Συνεργάτης του Ταετσαουμπόλ αποκαλεί ποντίκια τους οπαδούς της Ίντερ!

Συνεργάτης του Ταετσαουμπόλ αποκαλεί ποντίκια τους οπαδούς της Ίντερ!

Συνεργάτης του Μπι Ταετσαμπουόλ "έβαλε φωτιά" στο ποδοσφαιρικό Μιλάνο καθώς χαρακτήρισε "ποντίκια" τους οπαδούς της Ίντερ και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Διαβάστε το story.

"Εισβολή ποντικών στο Μιλάνο: 5 εκατομμύρια στο υπέδαφος... Θα είναι φανς της Ίντερ", έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ο Βίκτορ Πάμπλο Ντάνα, άμεσος συνεργάτης του Μπι Ταετσαουμπόλ που αποτελεί εδώ και λίγο καιρό τον "συμπαίκτη" του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη διοίκηση της Μίλαν (αγόρασε το 48% των μετοχών του συλλόγου έναντι 480 εκ.ευρώ), με το σχόλιο αυτό να προκαλεί αναστάτωση και τον Ταϊλανδό κροίσο να αναγκάζεται να επέμβει.

Συνεργάτης του Ταετσαουμπόλ αποκαλεί ποντίκια τους οπαδούς της Ίντερ!

O Μπι Ταετσαουμπόλ (κέντρο) και ο Βίκτορ Πάμπλο Ντάνα (αριστερά στη photo) κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων του Ταϊλανδού κροίσου με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι για να συμμετέχει στα κοινά της Μίλαν

"Ζητώ συγγνώμη από τους τιφόζι της Ίντερ. Τα λόγια του Ντάνα δεν είναι δικά μου. Δεν είναι και δεν θα είναι μέρος της Μίλαν.

Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός είναι σεβασμός. Αυτό που συνέβη είναι τεράστιο λάθος και δεν θα υπάρχει ποτέ ανοχή από την πλευρά μας", ήταν η "απάντηση" του Μπι Ταετσαμπουόλ με την οποία "ηρέμησαν τα πνεύματα".

Λίγη ώρα αργότερα ήταν και η σειρά του Βίκτορ Πάμπλο Ντάνα να... αναδιπλωθεί μέσα από διαδοχικά tweets: "Διέγραψα το Τweet αλλά μετά από 610 υβριστικά tweet από οπαδού της Ίντερ πιστεύω πως έφτασε η στιγμή να σταματήσω και να αφήσω τους αρμόδιους να κάνουν τη δουλειά τους.

Πρέπει να υπάρχει σεβασμός για τη Μίλαν! Από την πρώτη στιγμή εσείς οι οπαδοί της Ίντερ κρύβεστε πίσω από ψεύτικους λογαριασμούς για να προσβάλλετε. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Ζητώ συγγνώμη πάντως από τους οπαδούς της Ίντερ για το tweet μου που ήταν άσχημου χιούμορ".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ