ΜΙΛΑΝ

Στρέφεται σε Καβάνι και Βιτσέλ η Μίλαν

Paris Saint-Germain's Uruguayan forward Edinson Cavani celebrates after scoring a goal during the French League Cup round of sixteen football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Saint-Etienne (ASSE) on December 18, 2013 at the Parc des Princes stadium in Paris.  AFP PHOTO / THOMAS SAMSON        (Photo credit should read THOMAS SAMSON/AFP/Getty Images)
Paris Saint-Germain's Uruguayan forward Edinson Cavani celebrates after scoring a goal during the French League Cup round of sixteen football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Saint-Etienne (ASSE) on December 18, 2013 at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO / THOMAS SAMSON (Photo credit should read THOMAS SAMSON/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η Μίλαν έχασε τον Κοντογκμπιά, υπάρχει μπλέξιμο με Τζάκσον Μαρτίνες, έτσι οι νέοι στόχοι είναι οι Αξέλ Βιτσέλ και Έντινσον Καβάνι

Το Σάββατο για τη Μίλαν ήταν μαρτυρικό, καθώς η Ίντερ της πήρε τον Ζοφρέ Κοντογκμπιά μέσα από τα χέρια, ενώ υπήρχαν άσχημα νέα και για τον Τζάκσον Μαρτίνες.

Δεν υπάρχει κάτι οριστικό για τον Κολομβιανό στράικερ, αλλά η Μίλαν είχε συμφωνήσει μαζί του και η ομοσπονδία της Κολομβίας δεν του επέτρεψε να περάσει ιατρικές εξετάσεις.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης βρήκε τρόπο να τον "κλέψει", καθώς του προτείνει να υπογράψει χωρίς ιατρικές εξετάσεις και οι πληροφορίες αναφέρουν πως τον έπεισε.

Η υπόθεση δεν έχει "κλείσει", αλλά οι "ροσονέρι" είναι απογοητευμένοι και από τους δύο παίκτες, έτσι πλέον στρέφει αλλού το ενδιαφέρον της.

"Είχαμε συμφωνήσει με τη Μονακό στα 40.000.000 ευρώ. 20 τώρα και άλλα 20 του χρόνου. Είχαμε συμφωνήσει και με τον Κοντογκμπιά. Ανταλλάξαμε έγγραφα και εν συνεχεία εξαφανίστηκαν όλοι. Όπως αποδείχθηκε άλλαξαν γνώμη, καθώς κάποιος άλλος τους έδωσε περισσότερα".

Η Ίντερ δίνει σχεδόν 5.000.000 ευρώ τον χρόνο στον Κοντογκμπιά, ποσό υπερβολικό που η Μίλαν δεν έβρισκε λογικό δώσει. Ο Γκαλιάνι πρόσθεσε: "Αν γλιτώσαμε 40.000.000 ευρώ από Κοντογκμπιά και 35.000.000 ευρώ από Τζάκσον Μαρτίνες σημαίνει πως έχουμε 75.000.000 ευρώ περισσότερα για να κάνουμε σοφές κινήσεις".

Βιτσέλ και Καβάνι

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός αλλάζει για τη Μίλαν και οι πληροφορίες την θέλουν να έχει πλέον πρώτους στόχους τους Αξέλ Βιτσέλ και Έντινσον Καβάνι.

Ο Βιτσέλ είναι 26άχρονος διεθνής Βέλγος της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, σίγουρα πιο έμπειρος από τον Κοντογκμπιά και υπολογίζεται πως θα χρειαστούν τουλάχιστον 30.000.000 ευρώ. Είναι από την Λιέγη, δηλαδή γαλλική γλώσσα και για αυτό είναι Αξέλ Βιτσέλ και όχι Άξελ Βίτσελ όπως λανθασμένα τον προφέρουν αρκετοί.

Ο Καβάνι είναι είναι 28άχρονος διεθνής Ουρουγουανός στράικερ, ξέρει από Serie A και τον ήθελε και η Γιουβέντους, όμως απέκτησε Ντιμπάλα και Μάντζουκιτς.

Η Μίλαν θέλει στράικερ παγκόσμιας κλάσης και ο Καβάνι αποτελεί ενδεδειγμένη λύση, δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην Παρί Σεν-Ζερμέν γιατί στην κορυφή παίζει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ενώ οι Γάλλοι θα ζητήσουν τουλάχιστον 40.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

curated by admin of www.wallnino.com
curated by admin of www.wallnino.com GETTY IMAGES
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ