ΜΙΛΑΝ

"STOP" σε ντίσκο και τσιγάρα για Μπαλοτέλι!

Il calciatore Mario Balotelli incontra la stampa a margine delle visite mediche che sta sostenendo in una clinica del centro di Milano prima di firmare per il suo ritorno al Milan, 25 agosto 2015.  
ANSA / MATTEO BAZZI
Il calciatore Mario Balotelli incontra la stampa a margine delle visite mediche che sta sostenendo in una clinica del centro di Milano prima di firmare per il suo ritorno al Milan, 25 agosto 2015. ANSA / MATTEO BAZZI ANSA

Η Μίλαν αποφάσισε να πάρει το ρίσκο με την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι, όμως για να το κάνει αυτό επέβαλλε κάποιους αυστηρούς όρους στον "Super Mario". Διαβάστε το story.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει μαύρο ποδοσφαιρικό μητρώο με τα καπρίτσια και τις "παλαβομάρες" του όλα αυτά τα χρόνια και η Μίλαν η οποία έχει "καεί" (και αυτή) από τις εξτρίμ συμπεριφορές του θέλει αυτή τη φορά η συνεργασία τους να είναι αλλιώς.

Για το λόγο αυτό επέβαλε μία σειρά από περιορισμούς στον "Super Mario" προκειμένου να αποφύγει πιθανά παραστρατήματά του, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει τους έξτρα κανονισμούς που προσέθεσε στο συμβόλαιο του Μπαλοτέλι ο αντιπρόεδρος των "ροσονέρι", Αντριάνο Γκαλιάνι.

Il calciatore Mario Balotelli arriva in una clinica del centro di Milano per sottoporsi alle visite mediche prima di firmare per il suo ritorno al Milan, 25 agosto 2015.  
Italian player Mario Balotelli delivers a speech after medical checks in a hospital in Milan, Italy, 25 August 2015.
ANSA / MATTEO BAZZI
Il calciatore Mario Balotelli arriva in una clinica del centro di Milano per sottoporsi alle visite mediche prima di firmare per il suo ritorno al Milan, 25 agosto 2015. Italian player Mario Balotelli delivers a speech after medical checks in a hospital in Milan, Italy, 25 August 2015. ANSA / MATTEO BAZZI ANSA

Αυτοί αφορούν τις εξής κατηγορίες:

✔ Social media: Νο 1 απαράβατος κανόνας: ο Μπαλοτέλι δεν μπορεί να κάνει ζημιά στην εικόνα του συλλόγου. Θα παρακολουθείται βήμα-βήμα ακόμα και η παρουσία του στα social media. Αυτό σημαίνει πως θα είναι προσεκτικός σε αυτά που θα τουιτάρει και θα δημοσιεύει σε Instagram και Facebook. Του έχει απαγορευτεί ρητά και κατηγορηματικά να διαδίδει νέα που αφορούν την διοίκηση και να συμπεριφέρεται με τρόπο που πλήττει το ίματζ της Μίλαν.

✔ Λουκ: Ένα "ευαίσθητο" κεφάλαιο είναι αυτό που αφορά το πώς προσέχει ο ίδιος την εξωτερική του εικόνα. Θα πρέπει να αποφεύγει τα εξτρίμ κουρέματα (π.χ οι περίεργες χαίτες που είναι σήμα-κατατεθέν του) και να φοράει ρούχα που να ταιριάζουν με το στιλ της Μίλαν, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί εδώ και δεκαετίες.

✔ Υγεία: Τελευταίος κανόνας αλλά εξίσου σημαντικός είναι αυτός που αφορά την υγεία του παίκτη. Ο Μπαλοτέλι δέχτηκε την απαγόρευση στο κάπνισμα και τον περιορισμό σε οινοπνευματώδη ποτά αλλά και σε εξόδους σε νυχτερινά κέντρα. Επιπλέον είναι υποχρεωμένος να παρουσιάζεται απόλυτα συνεπής όσον αφορά στην προσέλευσή τους στις προπονήσεις.

Υπενθυμίζεται πως λίγες ημέρες πριν το δεύτερο "γάμο" της Μίλαν με τον Μπαλοτέλι, ο 25χρονος άσος είχε ένα κρυφό ραντεβού με τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς, με τον Σέρβο τεχνικό να μην του αφήνει πολλά περιθώρια: "Θα πρέπει να είσαι ο πρώτος που θα έρχεται στις προπονήσεις και ο τελευταίος που θα φεύγει. Θα πρέπει να δίνεις πάντα το μάξιμουμ, διαφορετικά θα βρεις τις βαλίτσες σου έξω από το Μιλανέλο".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ