ΜΙΛΑΝ

Στο Τοπ-100 του Time ο Μπαλοτέλι

Στο Τοπ-100 του Time ο Μπαλοτέλι

Στη λίστα με τις 100 προσωπικότητες που έχουν μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως, συμπεριέλαβε τον Μάριο Μπαλοτέλι το αμερικανικό περιοδικό Time.

Το 2013 δεν θα μπορούσε να έχει ξεκινήσει καλύτερα για τον Μάριο Μπαλοτέλι. Ο 22χρονος Ιταλός επιθετικός επέστρεψε στη Serie A όπου βομβαρδίζει τις αντίπαλες εστίες με τη φανέλα της Μίλαν ενώ πλέον μπορεί να υπερηφανεύεται πως είναι μεταξύ των 100 ανθρώπων που άσκησαν τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο για το 2012.

Την τιμητική αυτή διάκριση έδωσε το διάσημο αμερικανικό περιοδικό Time στον "Σούπερ Μάριο" (τον είχε φιλοξενήσει μάλιστα τον περασμένο Νοέμβριο σε εξώφυλλό του με τίτλο "ιταλικό φαινόμενο"), και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ θα ταξιδέψει στις 23 Απριλίου στη Νέα Υόρκη (δύο ημέρες μετά το ντέρμπι πρωταθλήματος με τη Γιουβέντους) συνοδευόμενος από τον Αντριάνο Γκαλιάνι και τον μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα για να παραλάβει το βραβείο.

Όπως αναφέρεται μάλιστα, ο άσος των "ροσονέρι" ενθουσιάστηκε τόσο όταν πληροφορήθηκε για την παρουσία του μέσα στη λίστα που πήρε αμέσως τηλέφωνο τη μητέρα του Σίλβια για να της πει τα ευχάριστα νέα.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ