ΜΙΛΑΝ

Στο Μονακό για Κοντογκμπιά η Μίλαν

Στο Μονακό για Κοντογκμπιά η Μίλαν

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι ταξίδεψε στο Μονακό έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ζοφρέ Κοντογκμπιά στη Μίλαν. Νέα συμβόλαια για Μεξές και Ντε Γιόνγκ, φεύγει ο Ραμί

Η Μίλαν βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ζοφρέ Κοντογκμπιά και ο Αντριάνο Γκαλιάνι ταξίδεψε στο Μονακό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως "ροσονέρι" και Μονεγάσκοι έχουν συμφωνήσει στα 27.000.000 ευρώ για τον 22άχρονο διεθνή Γάλλο αμυντικό μέσο.

Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ ενδιαφέρονται επίσης, έτσι ο Γκαλιάνι στο Μονακό θα προσπαθήσει να πείσει τον νεαρό να επιλέξει τη Μίλαν για να συνεχίσει την καριέρα του.

Θυμίζουμε πως αναμένεται σύντομα να υπογράψει ο Τζάκσον Μαρτίνες της Πόρτο (θα κοστίσει 35.000.000 ευρώ), ενώ υπάρχει φήμη για ενδιαφέρον για τον Μοχάμεντ Σαλάχ (δανεικός Φιορεντίνα από Τσέλσι).

Μένουν Ντε Γιόνγκ, Μεξές, φεύγει ο Ραμί

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ζήτησε να παραμείνει ο Φιλίπ Μεξές στο ρόστερ και αναμένεται να υπογράψει για έναν χρόνο, ενώ και ο Νάιτζελ ντε Γιόνγκ αναμένεται να υπογράψει για δύο χρόνια, όμως πιθανότατα θα φύγει ο Αντίλ Ραμί (ίσως πάει στην Σεβίλλη ή στην Λιόν).

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ