ΜΙΛΑΝ

Στο Μιλάνο για Ρομπίνιο η Σάντος

Στο Μιλάνο για Ρομπίνιο η Σάντος

Ο πρόεδρος της Σάντος, Μοντέστο Ρόμα Ζούνιορ, ταξιδεύει την επόμενη εβδομάδα στο Μιλάνο για να διαπραγματευτεί με τη Μίλαν, την παραμονή του Ρομπίνιο, στη βραζιλιάνικη ομάδα.

Την ίδια ώρα που ο Ρομπίνιο φέρεται να είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, η Σάντος θέλει να κρατήσει μόνιμα το "Βασιλιά της Ντρίμπλας" στο Σάο Πάουλο, με τον πρόεδρο της "πέισε" να ταξιδεύει στο Μιλάνο την επόμενη εβδομάδα για διαπραγματεύσεις με την διοίκηση των "ροσονέρι''.

Τα σενάρια που θα προτείνει η βραζιλιάνικη ομάδα, είναι δύο. Το πρώτο θέλει τη Σάντος να ζητά την ερχόμενη Δευτέρα το δανεισμό του Ρομπίνιο, για ένα επιπλέον έτος από τη Μίλαν, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2016.

Το δεύτερο, θέλει τη Σάντος να αποκτά τον Ρομπίνιο από τώρα με αγορά, χωρίς να καταβάλλει κάποιο χρηματικό ποσό, ωστόσο δίνοντας ως αντάλλαγμα ένα ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον ταλαντούχο, Γκαμπριέλ Μπαρμπόζα, 18χρονο επιθετικό, διεθνή με όλες τις μικρές ομάδες της εθνικής Βραζιλίας, για τον οποίο ενδιαφέρονται οι "ροσονέρι".

Όλα εξαρτώνται από τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μίλαν και τη μεταβίβαση των μετοχών από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στον Ταϊλανό κροίσο, Mr. Bee.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ