ΜΙΛΑΝ

Σπάνε τα κοντέρ οι οπαδοί της Μίλαν στα διαρκείας

Σπάνε τα κοντέρ οι οπαδοί της Μίλαν στα διαρκείας
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Οι καλοκαιρινές έχουν ενθουσιάσει τους φίλους της Μίλαν και γίνεται χαμός με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Διαβάστε για το φράγμα που σπάνε οι "ροσονέρι".

Η νέα διοίκηση της Μίλαν πραγματοποίησε ποιοτικές μετεγγραφές αυτό το καλοκαίρι, αποκτώντας μεταξύ άλλων Μπονούτσι, Αντρέ Σίλβα, Τσαλχάνογλου, Μπίγλια. Ο κόσμος της ομάδας ανταποκρίνεται με θέρμη!

Σχεδόν 60.000 τιφόζιβρέθηκαν στις εξέδρες του "San Siro" για το ματς με την Κραϊόβα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ωστόσο το ακόμα πιο εντυπωσιακό αφορά τα εισιτήρια διαρκείας.

Όπως αναφέρει η "Gazzetta dello Sport" οι διοικούντες είχαν βάλει ως ταβάνι τα 30.000 διαρκείας και φαίνεται πως το στοίχημα αυτό κερδήθηκε, καθώς πριν μπει ο Δεκαπενταύγουστος έχουν ήδη φύγει 29.000 διαρκειας, με τις 14.000 να είναι ανανεώσεις.

Η τελευταία φορά που ξεπεράστηκε το φράγμα των 30.000 διαρκείας ήταν τη σεζόν 2011-12, όπου η Μίλαν προερχόταν από την κατάκτηση της Serie A την περασμένη σεζόν. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας, το μεγάλο όνειρο είναι να ξεπεραστεί το νούμερο των 42.822 διαρκείας από τη σεζόν 2008-09.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ