ΜΙΛΑΝ

"Σκληρός" με Μίλαν και Μπερλουσκόνι ο Μπόμπαν

 Gian Mattia D'Alberto / lapresse
04-05-2015 Milano
spo
EXPO 2015  
Match for EXPO Zanetti and friends
nella foto: i giocatori negli spogliatoi, Boban, Albertini

Gian Mattia D'Alberto  / lapresse
04-05-2015 Milan
EXPO 2015   Match for EXPO Zanetti and friends
In the photo:  the players in the changing room, Boban, Albertini
Gian Mattia D'Alberto / lapresse 04-05-2015 Milano spo EXPO 2015 Match for EXPO Zanetti and friends nella foto: i giocatori negli spogliatoi, Boban, Albertini Gian Mattia D'Alberto / lapresse 04-05-2015 Milan EXPO 2015 Match for EXPO Zanetti and friends In the photo: the players in the changing room, Boban, Albertini LAPRESSE

Ο Ζβόνιμιρ Μπόμπαν εξαπέλυσε τρομερή κριτική στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τον κατήφορο της Μίλαν, τόνισε πως δεν υπάρχει ούτε ένα θετικό σημάδι στους φετινούς "ροσονέρι" ενώ ζήτησε την αξιοποίηση του θρυλικού Πάολο Μαλντίνι.

Η Μίλαν υποχώρησε και από την 6η θέση μετά το 3-3 με την νεοφώτιστη Φροζινόνε στο "San Siro" το απόγευμα της Κυριακής, βλέποντας έτσι να την περνάει και η Σασουόλο στη βαθμολογία δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν, και ο Ζβόνιμιρ Μπόμπαν δεν... άντεξε.

Ο Κροάτης πρώην άσος της Μίλαν, ο οποίος έχει ζήσει μεγάλες επιτυχίες με τους "ροσονέρι" σε Ιταλία και Ευρώπη, ήταν φιλοξενούμενος στη ραδιοφωνική εκπομπή "Radio anch'io Sport" όπου δεν δίστασε να πετάξει το γάντι στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

"Εάν με την Φροζινόνε είναι θετικό το να βρίσκεται πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά και να ισοφαρίζει χάρη σε δύο παράξενα πέναλτι... εντάξει η αντίδραση, όμως ειλικρινά δεν βλέπω κάτι το θετικό.

"Σκληρός" με Μίλαν και Μπερλουσκόνι ο Μπόμπαν

Ο Μπρόκι δεν έπρεπε να αποδεχτεί αυτό το ρόλο, όμως τον καταλαβαίνω. Έχει πολύ λίγες ευθύνες, μόνο ότι δεν κατάλαβε ότι η Μίλαν ήταν μία ιστορία πολύ μεγάλη για αυτόν", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο 47χρονος παλαίμαχος άσος, και συνέχισε στο ίδιο ύφος:

"Εάν ρίξουμε μία ματιά σε όλη τη σεζόν θα δούμε ότι παίζεται ένα δράμα καθώς χρειάστηκε να περάσουν 30 χρόνια για να τερματίζει τόσο χαμηλά η Μίλαν. Η εποχή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει τελειώσει εδώ και χρόνια.

Ήταν ένας φανταστικός πρόεδρος και δίδαξε σε όλους πώς οργανώνεται μία μοντέρνα διοίκηση. Δυστυχώς όμως τώρα, όλα είναι διαφορετικά. Βασιλεύει η απόλυτη σύγχυση, με μη ξεκάθαρους ρόλους μέσα στην ομάδα.

Βλέπουμε πράγματα τα οποία δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση Μίλαν του Μπερλουσκόνι. Θα έπρεπε να είχε αλλάξει πορεία από καιρό, για να προστατέψει την ιστορία της Μίλαν".

Gc Milano 13/03/2011 - red carpet 25 anni presidenza Milan di Berlusconi  / foto Giuseppe Celeste/Image Sport 
nella foto: Zvonimir Boban
Gc Milano 13/03/2011 - red carpet 25 anni presidenza Milan di Berlusconi / foto Giuseppe Celeste/Image Sport nella foto: Zvonimir Boban GIUSEPPE CELESTE/IMAGE SPORT

Για τον Μπόμπαν ο ιδανικός προπονητής για να μεταμόρφωνε τη Μίλαν αυτή την περίοδο είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε κάνοντας όμως την υποσημείωση πως "ο Μιχάιλοβιτς είναι ένας μικρός Σιμεόνε", ενώ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός πως ο θρυλικός Πάολο Μαλντίνι δεν έχει κάποιο διοικητικό ρόλο στους Μιλανέζους.

"Το να μην τον βλέπω στη Μίλαν είναι χειρότερο και από το παράλογο. Αλλά αυτό έπρεπε να στενοχωρεί περισσότερο τους ανθρώπους που έχουν τις τύχες της Μίλαν..."

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ