ΜΙΛΑΝ

Σκέφτεται να φύγει από τη Μίλαν ο Μπονούτσι

AC Milan's Leonardo Bonucci gestures during an Europa League, Group D, soccer match between AC Milan and AEK Athens, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Oct. 19, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Leonardo Bonucci gestures during an Europa League, Group D, soccer match between AC Milan and AEK Athens, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Oct. 19, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Δυσαρεστημένος με την αγωνιστική κατάσταση της Μίλαν είναι ο Λεονάρντο Μπονούτσι, με μία μεταγραφή του σε ομάδα Champions League να μην αποκλείεται.

Η απογοητευτική πορεία της Μίλαν τη φετινή σεζόν, η οποία την απομακρύνει από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, αλλά και η κρίση που πέρασε ο σύλλογος με την απομάκρυνση του Μοντέλα και την πρόσληψη του Τζενάρο Γκατούζο, ίσως οδηγήσει και σε παράπλευρες απώλειες. Ήδη, αρκετοί ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν, με τον Λεονάρντο Μπονούτσι να είναι ένας απ' αυτούς.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός θεωρεί πως λιγοστεύουν οι ευκαιρίες που θα έχει να κατακτήσει ένα Champions League, εξετάζοντας παράλληλα τις πιθανές επιλογές του για μία καλή μεταγραφή, όπως αποκαλύπτει η '' Gazzetta dello Sport''.

Μία απ' αυτές μπορεί να είναι η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αναζητά κεντρικό αμυντικό, όπως έχει τονίσει και ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Από το ''κάδρο'' δεν βγαίνουν οι Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι, με την τελευταία να ποντάρει στις άριστες σχέσεις ανάμεσα σε Κόντε και Μπονούτσι από την κοινή τους θητεία στη Γιουβέντους. Ο Ιταλός, μάλιστα, έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ''16'' της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς με τη Μίλαν αγωνίστηκε στο Europa League.

Οι δύο πλευρές επίσημα μπορεί να διαψεύδουν το γεγονός, όμως μια πιθανή πρόταση από μία από τις προαναφερόμενες ομάδες θα βάλει σε σκέψεις τον Ιταλό.

Ο Μπονούτσι αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Γιουβέντους έναντι 42.000.000 ευρώ, υπογράφοντας συμβόλαιο πέντε ετών. Η άσχημη πορεία των ''ροσονέρι'', όμως, ενδέχεται να τον οδηγήσει σε άλλες πολιτείες.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ