ΜΙΛΑΝ

Σφοδρή επίθεση του Ραϊόλα στη Μίλαν!

Sport Director Adriano Galliani of AC Milan, left, and Ibrahimovic's agent Mino Raiola, center, leave the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Aug. 26, 2010. Adriano Galliani, Chief Executive Officer of AC Milan soccer club met Barcelona FC President Sandro Rosell today at noon to negotiate the acquisition of the Swedish striker Zlatan Ibrahimovic. (AP Photo/Manu Fernandez)
Sport Director Adriano Galliani of AC Milan, left, and Ibrahimovic's agent Mino Raiola, center, leave the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Aug. 26, 2010. Adriano Galliani, Chief Executive Officer of AC Milan soccer club met Barcelona FC President Sandro Rosell today at noon to negotiate the acquisition of the Swedish striker Zlatan Ibrahimovic. (AP Photo/Manu Fernandez) ASSOCIATED PRESS

Ο Μίνο Ραϊόλα παραχώρησε συνέντευξη στα ιταλικά ΜΜΕ και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους διοικούντες τη Μίλαν, υποστηρίζοντας πως μέλη της οικογένειας του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμε δέχθηκαν απειλές για τη ζωή τους!

Η απόφαση του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα να αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης της Μίλαν έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο στρατόπεδο των "ροσονέρι". Ο 18χρονος τερματοφύλακας αποτελεί, πλέον, "κόκκινο πανί" για τους οπαδούς της ιταλικής ομάδας, οι οποίοι τον χαρακτηρίζουν φιλοχρήματο.

Αποκορύφωμα, η κίνηση τους να πετάξουν φωτοτυπίες από δολάρια πίσω απ' την εστία του Ντοναρούμα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ της Ιταλίας και της Δανίας για το Euro K-21.

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, ο ατζέντης του Ιταλού πορτιέρο, Μίνο Ραϊόλα παραχώρησε συνέντευξη στα ιταλικά ΜΜΕ και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους διοικούντες τη Μίλαν, υποστηρίζοντας πως μέλη της οικογένειας του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμε δέχθηκαν απειλές για τη ζωή τους!

"Η κατάσταση έχει γίνει πολύ βίαιη, επομένως δεν υπάρχει γυρισμός. Πήραμε μία απόφαση που δεν θέλαμε να πάρουμε. Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Δεχθήκαμε απειλές. Μέλη της οικογένειας του Ντοναρούμα δέχθηκαν απειλές για τη ζωή της. Δεν μπορείς να κρατήσεις έναν ποδοσφαιριστή με απειλές. Τώρα, υπάρχει πιθανότητα να μείνει άπραγος για μία σεζόν", σχολίασε αρχικά, ενώ για το θέμα του συμβολαίου και της ρήτρας που φέρεται να ζήτησε σε περίπτωση που οι "ροσονέρι" δεν πάρουν το εισιτήριο για το Champins League:

"Δεν μιλήσαμε ποτέ για χρήματα ή ρήτρες επειδή δεν φτάσαμε σ' αυτό το σημείο. Μιλάς γι' αυτά τα πράγματα όταν οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο 95%. Ήταν έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο, όμως μας ανάγκασαν να διακόψουμε τις διαπραγματεύσεις εξαιτίας του περιβάλλοντος που δημιουργήθηκε γύρω του. Θα αναλάβω την ευθύνη. Μας ανάγκασαν. Η Μίλαν έχασε τον Ντοναρούμα. Μου είπε: "Μίνο, ειλικρινά, δεν αισθάνομαι πως είναι σωστό να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις όταν αυτοί οι άνθρωποι προσβάλουν και απειλούν την οικογένειά μου".

Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: "Δεν έχω μιλήσει με κανένα μεγάλο σύλλογο. Δεν έχουμε έρθει σε συμφωνία με κάποια ομάδα. Είχε ήδη προσφορές από μεγάλες ομάδες, όπως η Γιουβέντους και η Ρεάλ Μαδρίτης όταν ήταν 14 ετών, επομένως, αν ήθελε, θα είχε κάνει νωρίτερα το επόμενο βήμα. Μπορείς να σας διαβεβαιώσω πως δεν βιαζόμαστε να πάρουμε κάποια απόφαση".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ