ΜΙΛΑΝ

Πρώτο δείγμα αρνητικό για Μπαλοτέλι

Πρώτο δείγμα αρνητικό για Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την δεύτερη θητεία του στη Μίλαν. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Κάθε αρχή και δύσκολη. Ο Μάριο Μπαλοτέλι επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες στην πατρίδα του καθώς η Μίλαν ήρθε σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού όμως θα πρέπει να συμβιβαστεί με το γεγονός πως δεν είναι πλέον ο σούπερ σταρ της ομάδας ούτε ο πλέον δημοφιλής των οπαδών.

Αυτό το αντιλήφθηκε με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο το βράδυ του Σαββάτου όταν η Μίλαν υποδέχτηκε για τη 2η αγωνιστική την Έμπολι στο πρώτο της φετινό εντός έδρας ματς πρωταθλήματος ( 2-1 ).

Πρώτο δείγμα αρνητικό για Μπαλοτέλι

Το πρώτο γεγονός που έδειξε πως τα πράγματα δεν είναι όπως πριν ήρθε με την ανακοίνωση της ενδεκάδας, με τον Μιχάιλοβιτς να εμπιστεύεται το κλασικό δίδυμο στην επίθεση Μπάκα-Λουίζ Αντριάνο και τον "Super Mario" να μένει στον πάγκο καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Πρώτο δείγμα αρνητικό για Μπαλοτέλι

Και αν αυτό ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο, δεν ισχύει το ίδιο και για την ψυχρολουσία που δέχτηκε πριν από την έναρξη του ματς, με το όνομά του να ακούγεται από τον εκφώνητη του "San Siro" και την ίδια στιγμή να ακούγονται αρκετές αποδοκιμασίες από την εξέδρα (εκτός από τα χειροκροτήματα), κυρίως από τους οργανωμένους της Curva Sud.

Πρώτο δείγμα αρνητικό για Μπαλοτέλι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, πολλοί τιφόζι των "ροσονέρι" δεν ήταν σύμφωνοι με την επιστροφή του Μπαλοτέλι μετά την καταστροφική σεζόν του στη Λίβερπουλ, θεωρώντας πως δεν θα βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα και ότι γύρισε χάρη στις καλές σχέσεις του μάνάτζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ