ΜΙΛΑΝ

Προσφέρει λεφτά και... Ραμί για Μπάκα

Προσφέρει λεφτά και... Ραμί για Μπάκα

Η Μίλαν μπήκε στην τελική ευθεία για να αποσπάσει την υπογραφή του Κάρλος Μπάκα. Δείτε τι προσφέρουν οι "ροσονέρι" για να περάσουν στο σπριντ τη Ρόμα και να δελεάσουν τη Σεβίλλη.

Μετά το "ναυάγιο" στις περιπτώσεις των Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Τζάκσον Μαρτίνες, ο Κάρλος Μπάκα αποτελεί πλέον τον Νο 1 στόχο της Μίλαν για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της και οι άνθρωποι των Μιλανέζων είναι έτοιμοι να δώσουν σκληρή μάχη για να τον κάνουν δικό της.

Ο 28χρονος Κολομβιανός στράικερ έχει ρήτρα αποδέσμευσης 30 εκ.ευρώ από τη Σεβίλλη και για την απόκτησή του κινείται δυναμικά και η Ρόμα, με τους Μιλανέζους από την πλευρά τους να είναι έτοιμοι πάντως να προσφέρουν χρηματικά αλλά και έμψυχα ανταλλάγματα για να ολοκληρωθεί το deal.

Όπως αποκαλύπτει ο ιταλικός Τύπος, πρόθεσή τους είναι να ρίξουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το ποσό των 22.000.000 ευρώ και παράλληλα να "στείλουν" στην ομάδα του Ουνάι Έμερι και τον Αντίλ Ραμί, έναν παίκτη που ενδιαφέρει πολύ τους Σεβιγιάνους.

Προσφέρει λεφτά και... Ραμί για Μπάκα

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία άκρως "ενδιαφέρουσα" πρόταση που δύσκολα θα αφήσει αδιάφορη την τετράκις κάτοχο του Europa League, ωστόσο υπάρχουν και δύο εμπόδια για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Το ένα αφορά τον Κάρλος Μπάκα ο οποίος προτιμάει να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο Champions League (η Σεβίλλη πήρε απευθείας το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League έχοντας κατακτήσει το Europa ενώ η Μίλαν δεν παίζει ούτε του χρόνου στην Ευρώπη) και το άλλο τον Ραμί, ο οποίος επιθυμεί από την πλευρά του να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Λιόν...

Συμφωνία με Μπάκα

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι διοικούντες τη Μίλαν ήρθαν σε συμφωνία με τους εκπροσώπους του Κάρλος Μπάκα κάνοντας έτσι ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια μεταγραφής του και πλέον καλούνται να βρουν τη χρυσή τομή με τη Σεβίλλη για τον Κολομβιανό άσο.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ