ΜΙΛΑΝ

Προς την έξοδο ο Μπάκα, πρόταση για Κουαδράδο

Προς την έξοδο ο Μπάκα, πρόταση για Κουαδράδο

Ο Κάρλος Μπάκα δεν θα ακολουθήσει τελικά την αποστολή της Μίλαν στις ΗΠΑ και εντείνονται έτσι τα σενάρια περί πώλησής του. Θέλει Κουαδράδο από την Τσέλσι ο Μοντέλα.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Κάρλος Μπάκα επιβεβαίωνε πως ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες με την Μίλαν όμως λογάριαζε χωρίς τον... ξενοδόχο. Στο ρόλο αυτό βάλτε την Μίλαν, με τους "ροσονέρι" να γνωστοποιούν λίγο αργότερα πως ο Κολομβιανός δεν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για "τεχνικούς λόγους", από τη στιγμή που επέστρεψε μόλις από τις διακοπές του και δεν βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση.

Την ώρα πάντως που η Μίλαν επικαλείται την φυσική κατάσταση του παίκτη (ανακοινώθηκε πως θα κάνει προπονήσεις στο Μιλανέλο όπως και ο Ντε Σίλιο που "κόπηκε" από την αποστολή για το ταξίδι στις ΗΠΑ για τους ίδιους λόγους), φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Κολομβιανό φορ να παραχωρείται εντός των προσεχών ημερών.

Η Γουέστ Χαμ έχει ήδη συμφωνήσει με την Μίλαν και περιμένει τo "Οk" του ίδιου του παίκτη σε πρόταση που του έχει κάνει για τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 4.500.000 ευρώ, με τον ίδιο πάντως να προτιμάει να επιστρέψει στην Σεβίλλη.

Από εκεί και πέρα, το νέο όνομα που προστέθηκε στη μεταγραφική επικαιρότητα της Μίλαν είναι ο Χουάν Κουαδράδο, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως τον έχει ζητήσει ο Βιτσέντσο Μοντέλα και ο Γκαλιάνι είναι έτοιμος να κάνει πρόταση στην Τσέλσι για να τον αποκτήσει, με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ