ΜΙΛΑΝ

Προπονητής στη Μίλαν ο... Μπερλουσκόνι!

Προπονητής στη Μίλαν ο... Μπερλουσκόνι!

Μετά τα δύο πρώτα άσχημα αποτελέσματα της Μίλαν στο Καμπιονάτο, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έστειλε τις πρώτες προειδοποιητικές "βολές" προς τον Φιλίπο Ιντσάγκι. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Μίλαν ξεκίνησε ιδανικά το νέο πρωτάθλημα υπό την καθοδήγηση του Φιλίπο Ιντσάγκι με αποτέλεσμα να είναι όλα μέλι-γάλα στις σχέσεις του με τη διοίκηση, όμως την τελευταία εβδομάδα έχουν μαζευτεί πολλά επικίνδυνα "σύννεφα" πάνω από το Μιλανέλο.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την ήττα, 1-0, της ομάδας του στο "Σαν Σίρο" από τη Γιουβέντους και το έδειξε με δηλώσεις του ("εγώ πηγαίνω στο Μιλανέλο να τους στηρίξω αλλά αν δεν κάνουν αυτά που τους λέω...") ενώ οι παρεμβάσεις του ιδιοκτήτη συνεχίστηκαν και μετά τον αγώνα με την Έμπολι.

Μπορεί οι "ροσονέρι" να έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας από το "Καστελάνι" αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν ήταν αρκετό για να... καλμάρει τον Μπερλουσκόνι, ο οποίος έστειλε δημόσια νέο μήνυμα στον προπονητή της ομάδας του!

"Η Μίλαν θα νικάει αν ο Ιντσάγκι ακούει τις συμβουλές μου", δήλωσε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια ενός φιλανθρωπικού δείπνου, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή του επίσκεψη στο Μιλανέλο (το κάνει πριν από κάθε αγώνα της ομάδας φέτος) ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με την Τσεζένα.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ