ΜΙΛΑΝ

Πλησιάζει στη Μίλαν ο Σπαλέτι

Πλησιάζει στη Μίλαν ο Σπαλέτι

Η Μίλαν απογοητεύει μέσα στο 2015 και ο Φιλίπο Ιντσάγκι έχει μία τελευταία ευκαιρία να κρατήσει τη θέση του στον πάγκο στο νοκ-άουτ ματς Κυπέλλου με τη Λάτσιο. Φήμες για Σπαλέτι στον πάγκο.

Τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη και ένας μόνο πόντος είναι ο τραγικός απολογισμός της Μίλαν από τότε που μπήκε το 2015, με τον Φιλίπο Ιντσάγκι να βλέπει πλέον πάνω από το κεφάλι του τη δαμόκλεια σπάθη της απόλυσης.

Το ματς με τη Λάτσιο στο "Olimpico" αποδείχτηκε καταστροφικό για τον Ιταλό τεχνικό καθώς είδε την ομάδα του να καταρρέει στο δεύτερο μέρος και να γνωρίζει την ήττα με 3-1 και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από τα ιταλικά ΜΜΕ οι ώρες του είναι... μετρημένες.

Για την ακρίβεια το παιχνίδι της χρονιάς για αυτόν είναι το νοκ-άουτ ματς της ερχόμενης Τρίτης με αντίπαλο τη Λάτσιο στο "San Siro" όπου "για να παραμείνει στον πάγκο της Μίλαν χρειάζεται όχι μόνο το αποτέλεσμα αλλά και μία πειστική εμφάνιση".

Το σίγουρο είναι πως σε περίπτωση που η Μίλαν αποκλειστεί στο Coppa Italia ο "Σούπερ Πίπο" θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν (παρά τη μεγάλη στήριξη που δέχτηκε όλο το προηγούμενο διάστημα από Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Αντριάνο Γκαλιάνι), με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να ακούγεται αυτή τη στιγμή ως ο επικρατέστερος υποψήφιος για να τον διαδεχτεί στην τεχνική ηγεσία.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ