ΜΙΛΑΝ

Πίστη Μιχάιλοβιτς για έξοδο στο Champions League

Sampdoria's coach Sinisa Mihajlovic looks on during the Italian Serie A soccer match UC Sampdoria vs Juventus FC at Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, 02 May 2015.
ANSA/FRANCESCO DOLCI
Sampdoria's coach Sinisa Mihajlovic looks on during the Italian Serie A soccer match UC Sampdoria vs Juventus FC at Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, 02 May 2015. ANSA/FRANCESCO DOLCI ANSA

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς εξέφρασε την πίστη του πως η Μίλαν έχει τα φόντα να πάρει το εισιτήριο για το Champions League μετά την ισοπαλία με τη Νάπολι (1-1) και την συνέχιση του αήττητου σερί.

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η Μίλαν το τελευταίο διάστημα και έχει ένα σερί οκτώ αγώνων δίχως ήττα. Τελευταία φορά που έχασε, ήταν στις 6 Ιανουαρίου με 0-1 από τη Μπολόνια στο "Σαν Σίρο" και έκτοτε μετράει τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στο Καμπιονάτο, με τελευταία αυτή με τη Νάπολι στο "Σαν Πάολο" (1-1) για την 26η αγωνιστική.

Οι "ροσονέρι" φιγουράρουν στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 44 βαθμούς και υπολείπονται τέσσερις της συμπολίτισσας Ίντερ, έξι της Ρόμα που βρίσκεται στην τέταρτη θέση και οκτώ της τρίτης Φιορεντίνα. Ο προπονητής τους, Σίνισα Μιχάιλοβιτς πιστεύει πως η ομάδα του έχει τα φόντα να πιάσει τους "βιόλα" και να παίξει στο Champions League.

"Η Νάπολι ήταν καλύτερη και προηγήθηκε στο σκορ. Εμείς, προσπαθήσαμε με αντεπιθέσεις να φτάσουμε στο γκολ και να τους πληγώσουμε και έτσι προετοιμάσαμε το πλάνο μας γι' αυτό το παιχνίδι, διότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο

Ύστερα από οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος όπου δεν έχουμε χάσει από ομάδες όπως η Φιορεντίνα, η Ίντερ και η Νάπολι, έχουμε τα φόντα να παλέψουμε για την διεκδίκηση της τρίτης θέσης, αρκεί να συνεχίσουμε και με τον ίδιο τρόπο στα επόμενα παιχνίδια.

Τα πήγαμε πολύ καλά στο αμυντικό κομμάτι, αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα παραπάνω στην επίθεση. Χρειαζόμαστε περισσότερο χαρακτήρα και αποφασιστικότητα, όμως έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου, διότι γίνονται σκληροί, όπως τους θέλω.

Ήταν πάρα πολύ δύσκολο το ματς με τη Νάπολι και παίζαμε σε μια έδρα που είναι σχεδόν αδύνατον να πάρεις τη νίκη. Μην ξεχνάμε ότι φέτος η Νάπολι έχει δέκα νίκες και δυο ισοπαλίες στην έδρα της.

Η αντίπαλός μας ήταν και λίγο κουρασμένη ύστερα και από ένα μεγάλο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ την περασμένη Πέμπτη. Ευτυχώς, εμείς παίζουμε μια φορά την εβδομάδα και μπορούμε να προετοιμαζόμαστε καλά στις προπονήσεις, είπε ο προπονητής της Μίλαν.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ