ΜΙΛΑΝ

Πέθανε πρώην πρωταθλητής Ευρώπης με τη Μίλαν

Πέθανε πρώην πρωταθλητής Ευρώπης με τη Μίλαν

Ο Στέφανο Σαλβατόρι, πρώην ποδοσφαιριστής της Μίλαν, της Φιορεντίνα και της Χαρτς μεταξύ άλλων, άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 49 ετών.

Ο Στέφανο Σαλβατόρι, Ιταλός μέσος που είχε συμμετοχές με σπουδαία Μίλαν του Αρίγκο Σάκι τη δεκαετία του '80 και είχε πανηγυρίσει και κάποιους από τους διεθνείς τίτλους των "ροσονέρι", άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 49 ετών.

Ο Σαλβατόρι ζούσε στην Αυστραλία από το 2013 και προς το παρόν δεν έχουν επισημοποιηθεί τα αίτια του θανάτου, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για βαριά ασθένεια.

Προερχόμενος από τις ακαδημίες της Μίλαν, έκανε ντεμπούτο το 1987 στην Άλτζανο, προτού πάει στην Πάρμα, στη Φιορεντίνα και επιστρέψει στη Μίλαν το 1989. Έπαιξε ως αμυντικός στο εκτός έδρας 1-1 με την Μπαρτσελόνα για το Super Cup Ευρώπης 1989 με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, ενώ ήταν στις αποστολές της Μίλαν μέχρι την κατάκτηση του δευτέρου σερί Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1990, καθώς και τη δεύτερη θέση σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ακολούθησε νέα θητεία στη Φιορεντίνα μεταξύ 1992-1994, άλλες δύο σεζόν στην Αταλάντα και μία τριετία στη Χαρτς, όπου πανηγύρισε ένα ιστορικό κύπελλο, με νίκη επί των Ρέιντζερς του Τζενάρο Γκατούζο στον τελικό του 1998.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ