ΜΙΛΑΝ

Περνάει ιατρικά στη Μίλαν ο Χαλίλοβιτς

Croatia's Alen Halilovic controls the ball during the international friendly soccer match between  Croatia and Israel in Osijek, Croatia, Wednesday, March 23, 2016. (AP Photo/Darko Bandic)
Croatia's Alen Halilovic controls the ball during the international friendly soccer match between Croatia and Israel in Osijek, Croatia, Wednesday, March 23, 2016. (AP Photo/Darko Bandic) AP PHOTO/DARKO BANDIC

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Κροάτης μεσοεπιθετικός, Άλεν Χαλίλοβιτς βρίσκεται στο Μιλάνο προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Μίλαν.

Κοντά στην απόκτηση του Άλεν Χαλίλοβιτς βρίσκεται η Μίλαν, καθώς σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Κροάτης μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο Μιλάνο προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο, ο Χαλίλοβιτς αγωνίστηκε στη Λας Πάλμας με τη μορφή δανεισμού από το Αμβούργο, μετρώντας δύο γκολ και τέσσερις ασίστ σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Όμως, ύστερα από τον υποβιβασμό τόσο της ισπανικής όσο και της γερμανικής ομάδας στη δεύτερη κατηγορία, ο 22χρονος άσος ήταν αναγκασμένος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πλέον, η Μίλαν του δίνει μία δεύτερη ευκαιρία να "αναγεννηθεί" και να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό επίπεδο, αφού σε ηλικία μόλις 17 ετών είχε αναγκάσει την Μπαρτσελόνα να καταβάλλει 5.000.000 ευρώ στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ για χάρη του.

Ωστόσο, η εξέλιξη δεν ήταν η αναμενόμενη, με αποτέλεσμα σε τόσο μικρή ηλικία να έχει μετατραπεί σε έναν... γυρολόγο.

Photo Credits: AP Photo/Darko Bandic

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ