ΜΙΛΑΝ

Μπαλοτέλι: "Είχα πάντα στην καρδιά μου τη Μίλαν"

Μπαλοτέλι: "Είχα πάντα στην καρδιά μου τη Μίλαν"

Παίκτης της Μίλαν θα πρέπει να θεωρείται ο Μάριο Μπαλοτέλι καθώς πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τους "ροσονέρι".

H 25η Αυγούστου του 2015 μπορεί να χαρακτηριστεί και ως μέρα... Μάριο Μπαλοτέλι για τη Μίλαν, καθώς εντός ολίγων ωρών ο 25χρονος Ιταλός επιθετικός θα έχει βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας μετους "ροσονέρι" που θα σημάνει αυτόματα και την επιστροφή του στον ιταλικό σύλλογο μετά την αποχώρησή του το καλοκαίρι του 2014.

Μίλαν και Λίβερπουλ συμφώνησαν για τον δανεισμό του παίκτη έναντι του ποσού των 3.000.000 ευρώ (οι δύο ομάδες θα καλύψουν από κοινού το συμβόλαιό του) και όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ ο "Super Mario" έφτασε λίγο μετά τις 8 το πρωί στην πολυκλινική "La Madonnina" προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Μπαλοτέλι: "Είχα πάντα στην καρδιά μου τη Μίλαν"

Ο παίκτης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν απ'έξω και μπήκε στο κτίριο από μη κεντρική είσοδο ενώ σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο το μεσημέρι και το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

"Είχα πάντα τη Μίλαν στην καρδιά μου"

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο Μπαλοτέλι ολοκλήρωσε τα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια έκανε τις πρώτες του δηλώσεις λίγο πριν ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος του στη Μίλαν. "Είμαι ευτυχισμένος που επέστρεψα, τώρα περιμένω μόνο να κάνω προπονήσεις.

Είμαι καλά από φυσική κατάσταση, χρειάζεται μόνο να προπονηθώ με την ομάδα. Έχω πάρα πολλά κίνητρα. Εάν φανταζόμουν να επιστρέψω στη Μίλαν; Ναι είχα πάντα την Μίλαν στην καρδιά μου και πάντα ήλπιζα να επιστρέψω.

Μπαλοτέλι: "Είχα πάντα στην καρδιά μου τη Μίλαν"

Θα πρέπει να δουλέψω σκληρά και να τα παώ καλά αυτό το χρόνο, μετά θα δούμε τι θα συμβεί", δήλωσε ο 25χρονος άσος, ο οποίος πάντως έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τις 28 Απριλίου (Χαλ-Λίβερπουλ 1-0).

Διαβάστε επίσης για τον όρκο του Μπαλοτέλι στον Μιχάιλοβιτς και τις προτροπές του Σέρβου προς τον Ιταλό επιθετικό.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ