ΜΙΛΑΝ

Παίρνει Κάσερες η Μίλαν

Παίρνει Κάσερες η Μίλαν
Κάσερες-Γιουβέντους

Η Μίλαν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τραυματισμούς αμυντικών και επιστρατεύει τον Μαρτίν Κάσερες, εφόσον αποδειχθεί υγιής.

Ο Μαρτίν Κάσερες πιθανότατα θα επιστρέψει στη Serie A για ακόμα μία θητεία, αυτήν τη φορά, όμως, φορώντας τη φανέλα της μεγάλης αντιπάλου της Γιουβέντους, αυτήν της Μίλαν.

Ο Ουρουγουανός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τους "μπιανκονέρι" το καλοκαίρι, αφού τα προβλήματα τραυματισμού του δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ.

Στο πρώτο μισό της σεζόν 2016-2017 δεν βρήκε ομάδα, ωστόσο οι "ροσονέρι" εμφανίζονται διατεθειμένοι να του προσφέρουν μία ευκαιρία στο δεύτερο μισό.

Ο 29χρονος διεθνής θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Παρασκευή και εάν δεν εντοπιστεί κάποιο πρόβλημα στον ταλαιπωρημένο αχίλλειο τένοντα που τον έθεσε νοκ άουτ στο πρώτο μισό του 2016, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο.

Ο Κάσερες, μετά από επτά σεζόν μεταξύ Σεβίλλης και Γιουβέντους, αναμένεται να αναπληρώσει το κενό των τραυματιών Ματία ντε Σίλιο, Λούκα Αντονέλι και Νταβίντε Καλάμπρια των "ροσονέρι".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ