ΜΙΛΑΝ

Πάει για το κόλπο γκρόσο με Βιδάλ η Μίλαν

Bayern's Arturo Vidal gestures after being shown a red card during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Real Madrid and Bayern Munich at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday April 18, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Bayern's Arturo Vidal gestures after being shown a red card during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Real Madrid and Bayern Munich at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday April 18, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Μίλαν δεν σταματάει εδώ τις μετεγγραφές της, αφού έκανε σούπερ πρόταση για να αποκτήσει τον Αρτούρο Βιδάλ από την Μπάγερν Μονάχου. Παράλληλα, είναι κοντά και στην απόκτηση του Κάλινιτς από την Φιορεντίνα.

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να έχει κάνει πραγματοποιήσει τη μετεγγραφή του καλοκαιριού με την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα, εντούτοις η Μίλαν άνετα θα μπορούσε να είναι... πρωταθλήτρια για το σύνολο των κινήσεων που έχει κάνει και δεν δείχνει διάθεση να σταματήσει.

Η διοίκηση των "ροσονέρι" έκανε σούπερ πρόταση για να αποκτήσει τον Αρτούρο Βιδάλ από την Μπάγερν Μονάχου, όπως αναφέρει η κρατική τηλεόραση της Χιλής. Η Μίλαν έχει κάνει ήδη δέκα κινήσεις, αλλά πάει και για άλλες, αφού έχει ανοίξει η όρεξη των ανθρώπων της για να την επαναφέρουν στην κορυφή.

Η Televisión Nacional de Chile έριξε "βόμβα", αποκαλύπτοντας πως έχει καταθέσει μία σπουδαία πρόταση στην Μπάγερν Μονάχου για να κάνει δικό της τον Βιδάλ Με δεδομένο πως η Μπάγερν είχε απορρίψει πρόταση της Ίντερ, η οποία ήταν κοντά στα 60.000.000 ευρώ, η πρόταση πιθανότατα είναι μεγαλύτερη, ενώ η Μίλαν φέρεται να δίνει πολλά και στον ίδιο τον παίκτη.

Ο Βιδάλ αμείβεται τώρα με 7 εκατ. ευρώ ετησίως, με τους Μιλανέζους να φέρονται να του προσφέρουν τα διπλά. Προς το παρόν δεν υπάρχει ούτε επιβεβαίωση ούτε διάψευση από πλευράς Μπάγερν...

ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΙΝΙΤΣ

Εξάλλου, η Μίλαν προχωράει και την περίπτωση του 29χρονου Νίκολα Κάλινιτς. Η ομάδα τα έχει βρει με τον διεθνή σέντερ φορ και μένει να υπάρξει συμφωνία με την Φιορεντίνα, ώστε ο Κροάτης να γίνει κάτοικος Μιλάνο. Στον ποδοσφαιριστή προσφέρει 3.500.000 ευρώ ετησίως, ενώ με ποσό κοντά στα 30.000.000 ευρώ αναμένεται να υπάρξει deal και με τους "βιόλα".

"Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr"

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ