ΜΙΛΑΝ

"Όχι" στα 40.000.000 ευρώ της Τσέλσι για Ρομανιόλι!

"Όχι" στα 40.000.000 ευρώ της Τσέλσι για Ρομανιόλι!

Η Τσέλσι έκανε μία σούπερ προσφορά στη Μίλαν για την απόκτηση του Αλέσιο Ρομανιόλι όμως έλαβε αρνητική απάντηση μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι "ροσονέρι".

O Αντόνιο Κόντε εξακολουθεί να ψάχνει έναν αξιόπιστο κεντρικό αμυντικό και η τελευταία ομάδα στην οποία "χτύπησε" την πόρτα η Τσέλσι ήταν η Μίλαν, με τον μεγάλο πόθο του τεχνικού των Λονδρέζων να είναι ο Αλέσιο Ρομανιόλι.

Παρά το γεγονός όμως πως οι "μπλε" κατέθεσαν μία άκρως δελεαστική πρόταση για τον 21χρονο Ιταλό σέντερ μπακ ύψους 40.000.000 ευρώ (35 εκ.ευρώ μετρητά και 5 εκ. μπόνους) εισέπραξαν αρνητική απάντηση, με τους Μιλανέζους να ευχαριστούν αλλά να απορρίπτουν το deal μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

"Όχι" στα 40.000.000 ευρώ της Τσέλσι για Ρομανιόλι!
STUDIO FOTOGRAFICO BUZZI SRL

"Η Μίλαν έλαβε μία σημαντική οικονομική προσφορά από την πλευρά της Τσέλσι για τον παίκτη της Αλέσιο Ρομανιόλι. Ο ροσονέρο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται, οπότε η πρόταση που μας έγινε δεν θα έχει κάποια συνέχεια. Ευχαριστούμε την Τσέλσι, με την οποία η Μίλαν θα συνεχίζει να έχει εξαιρετικές αθλητικές σχέσεις, όπως είχε πάντα".

Υπενθυμίζεται πως η Μίλαν αγόρασε τον περασμένο Αύγουστον τον νεαρό Ιταλό μπακ (διεθνής με όλες τις "μικρές" εθνικές ομάδες της Ιταλίας) δίνοντας 25.000.000 ευρώ στην Ρόμα, ενώ -βάσει συμφωνίας- οι Ρωμαίοι θα βάλουν στα ταμεία τους το 30% του ποσού που θα κερδίσει η Μίλαν αν πουλήσει τον παίκτη για ένα ποσό πάνω των 25 εκατομμυρίων.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ