ΜΙΛΑΝ

Οργή Μιχάιλοβιτς για τη διαιτησία

Οργή Μιχάιλοβιτς για τη διαιτησία

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς χρέωσε στη διαιτησία την ισοπαλία της Μίλαν απέναντι στην ουραγό Ελλάς Βερόνα και ζήτησε από τον Κοστακούρτα να βάλει γυαλιά! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μετά τη "λευκή" ισοπαλία στην έδρα της Κάρπι η Μίλαν κέρασε φαρμάκι για δεύτερη σερί αγωνιστική τον κόσμο της καθώς έμεινε στο 1-1 στο "San Siro" με την ουραγό Ελλάς Βερόνα και έμεινε 11 πόντους πίσω από την κορυφή και την συμπολίτισσα Ίντερ.

Σύμφωνα πάντως με τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το αποτυχημένο αποτέλεσμα των "ροσονέρι" απέναντι στους Βερονέζους το έχει η διαιτησία, κάνοντας λόγο για δύο γκολ που ακυρώθηκαν λανθασμένα ως οφσάιντ αλλά και για ένα πέναλτι που κακώς δεν δόθηκε στην ομάδα του.

Οργή Μιχάιλοβιτς για τη διαιτησία

"Καταλαβαίνω τους οπαδούς, έχουν δίκαιο να διαμαρτύρονται και λυπάμαι για αυτούς και το σύλλογο. Δεν με έχετε δει ποτέ να μιλώ για τους διαιτητές όμως δεν μπορείς μην αναφέρεις συγκεκριμένα πράγματα, καθώς στα δύο τελευταία παιχνίδια μας έχουμε υποστεί μεγάλη ζημιά", δήλωσε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός, και συνέχισε:

"Δεν μπορείς να ακυρώνεις λανθασμένα δύο γκολ ως οφσάιντ ενώ υπήρχε και καθαρό πέναλτι πάνω στον Μποναβεντούρα. Είχαμε τις ευκαιρίες μας ενώ ήμασταν και ανόητοι που δεχτήκαμε εκείνο το γκολ.

Οργή Μιχάιλοβιτς για τη διαιτησία

Η ομάδα πέτυχε δύο κανονικά γκολ, δημιούργησε τρεις καθαρές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και άλλες τρεις με τέσσερις στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν παίζουμε απέναντι σε ομάδα Νέων αλλά απέναντι σε άλλη ομάδα της Serie A, οπότε δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό.

Ακόμα και με 10 παίκτες συνεχίσαμε να πιέζουμε και είχαμε 18 τελικές προσπάθειες. Τι περισσότερο μπορούσαμε να κάνουμε; Δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό με τους διαιτητές. Δεν μπορώ να μιλήσω για τους διαιτητές αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είμαι ηλίθιος".

Οργή Μιχάιλοβιτς για τη διαιτησία

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μιχάιλοβιτς εκνευρίστηκε όταν έμαθε πως ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα χαρακτήρισε "συζητήσιμο το πέναλτι που ζητάει η Μίλαν" μιλώντας σε τηλεοπτικό πλατό ιταλικής εκπομπής, με τον Σέρβο να δηλώνει με οργή: "Μπίλι έχεις παίξει ποδόσφαιρο, θα έπρεπε να καταλαβαίνεις. Βάλε γυαλιά".

Μίλαν - Ελλάς Βερόνα 1-1

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ