ΜΙΛΑΝ

Οπαδοί Μίλαν κατά Ντοναρούμα: "Φύγε, υπομονή τέλος"

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma follows the game during the Italian Cup soccer match between AC Milan and Hellas Verona, at the Milan San Siro stadium, Italy, Wednesday, Dec. 13, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ντοναρούμα (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Οι οπαδοί της Μίλαν ξέσπασαν κατά του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα. Στον αγώνα με τη Βερόνα σήκωσαν πανό στο οποίο εξαπολύουν επίθεση στον Ιταλό, ζητώντας του να φύγει, ενώ χαρακτηρίζουν παράσιτο τον αδερφό του. (PHOTO).

Η " Corriere dello Sport" αποκάλυψε την Τρίτη (12/12) ότι Μίνο Ραϊόλα ζήτησε την ακύρωση του νέου συμβολαίου που υπέγραψε το καλοκαίρι στη Μίλαν ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα. Ο πανίσχυρος Ιταλός μάνατζερ κάνει λόγο για ηθική κακοποίηση, ενώ ο 18χρονος τερματοφύλακας φέρεται να έχει στείλει επιστολή στον σύλλογο, μέσω της οποίας εξέφρασε τα παράπονά του για την ψυχολογική πίεση την οποία δέχεται.

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη των οπαδών της Μίλαν, οι οποίοι στο περιθώριο του αγώνα Κυπέλλου με τη Βερόνα την Τετάρτη (13/12) σήκωσαν πανό, στο οποίο αναγράφονταν τα εξής: "Ηθική κακοποίηση, 6 εκατ. ευρώ και μεταγραφή ενός παρασιτικού αδερφού (σ.σ. Αντόνιο Ντοναρούμα, πήγε στη Μίλαν από τον Αστέρα Τρίπολης). Τώρα φύγε, η υπομονή μας τελείωσε". Δείτε το πανό των υποστηρικτών των "ροσονέρι":

AC Milan fans display a banner during the Italian Cup soccer match between AC Milan and Hellas Verona, at the Milan San Siro stadium, Italy, Wednesday, Dec. 13, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
πανό για Ντοναρούμα (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Ντοναρούμα στην αρχή του ματς έβαλε τα κλάματα, βλέποντας το πανό, και ο αρχηγός Λεονάρντο Μπονούτσι πήγε κοντά του να του δώσει ψυχολογική υποστήριξη.

Ο 18άχρονος το καλοκαίρι είχε αρχικά ανακοινώσει πως απορρίπτει την πρόταση της Μίλαν για νέο συμβόλαιο, υπέγραψε τελικά, αλλά οι τελευταίες εξελίξεις έχουν εξοργίσει τους οπαδούς της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νέα προβλήματα με τον Ντοναρούμα στη Μίλαν
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ