ΜΙΛΑΝ

Όλα για τον Κακά

Όλα για τον Κακά

Απόλυτη προτεραιότητα έχει αυτή τη στιγμή για τη Μίλαν η μεταγραφή του Κακά. "Μου λείπει η Ιταλία" δήλωσε ο παίκτης, σημαντική διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μία ακόμη μεταγραφή αναμένεται να κάνει η Μίλαν μετά την προσθήκη του Αλεσάντρο Μάτρι και όλα δείχνουν πως μπορεί να έχουμε άλλη μία επιστροφή μετά από εκείνη του Ιταλού επιθετικού.

Ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ πουλήθηκε, στα ταμεία της ομάδας μπήκε ένα σημαντικό ποσό, ένα βαρύ συμβόλαιο έφυγε και πλέον οι "ροσονέρι" έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Κακά.

Ως τώρα πρώτος στόχος ήταν ο Κεϊσούκε Χόντα, όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. "Δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη. Ο Κεϊσούκε θα παραμείνει μ' εμάς" δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Ρομάν Μπαμπάεφ.

Ο Κακά από την πλευρά του είναι άκρως θετικός στο να γυρίσει στο Μιλάνο και φροντίζει να το καταστήσει σαφές. Πρόσφατα δήλωσε πως θέλει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης για άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο, ενώ με νέα του τοποθέτηση έριξε γέφυρες.

"Μου λείπει η Ιταλία τόσο πολύ. Κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία χαίρομαι να πηγαίνω για να δω τους Ιταλούς φίλους μου" είπε ο Βραζιλιάνος στο διαδικτυακό σόου της Σιμόνα Βεντούρα. Ωστόσο, αυτό από μόνο του δεν αρκεί αφού θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τη Μίλαν για τις απολαβές του. Αυτή τη στιγμή ζητάει 8 εκ. ευρώ (σ.σ. παίρνει 10 εκ. ευρώ στη Ρεάλ), ενώ η Μίλαν του προσφέρει 5 εκ. ευρώ.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ