ΜΙΛΑΝ

Οι τέσσερις προπονητές που "απειλούν" τον Μιχάιλοβιτς

Οι τέσσερις προπονητές που "απειλούν" τον Μιχάιλοβιτς

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς "παίζει το κεφάλι" του στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως υπάρχουν τέσσερις υποψήφιοι για να του πάρουν τη θέση. Μεταξύ αυτών και ο... Πάουλο Σόουζα.

Η ήττα από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο το απόγευμα της Κυριακής άνοιξε τον "ασκό του Αιόλου" στα αποδυτήρια της Μίλαν, με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να άρει (για μία ακόμα φορά) την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και το μέλλον του Σέρβου να κρέμεται από μία κλωστή...

Πλέον, το επικείμενο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Γιουβέντους στο "San Siro" αποκτάει χαρακτήρα τελικού για τον 46χρονο τεχνικό, με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως σε περίπτωση ήττας των Μιλανέζων θα έρθει αυτόματα το διαζύγιο.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο "Μίχα" προετοιμάζει την ομάδα του για την κόντρα με αυτήν του (πρώην ροσονέρο) Αλέγκρι ξέροντας όχι μόνο ότι σε περίπτωση ήττας θα κουνήσει μαντήλι αλλά και τα ονόματα των υποψηφίων αντικαταστατών του.

Η "Gazzetta dello Sport" αποκαλύπτει την Τετάρτη πως σε συμβούλιο κορυφής που έγινε στο Αρκόρε μεταξύ Μπερλουσκόνι και Γκαλιάνι, τρία ήταν τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για να αποτελέσουν τον νέο τεχνικό της Μίλαν: ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Ιταλίας το 2006 Μαρτσέλο Λίπι, ο τεχνικός της Σασουόλο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο και ο προπονητής της ομάδας Νέων της Μίλαν Κρίστιαν Μπρόκι.

Οι τέσσερις προπονητές που "απειλούν" τον Μιχάιλοβιτς

Σύμφωνα πάντως με την ιστοσελίδα "ItaSportPress", υπάρχει και τέταρτος υποψήφιος για αντί-Μιχάιλοβιτς και αυτός είναι ο Πάουλο Σόουζα, ο οποίος δεν αποκλείεται το καλοκαιρι να αποχωρήσει από τη Φιορεντίνα έχοντας έρθει ήδη σε προστριβές με τη διοίκηση αναφορικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό των "βιόλα".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ