ΜΙΛΑΝ

Ο Κάμπελ στο Plan B του Ιντσάγκι

Ο Κάμπελ στο Plan B του Ιντσάγκι
INTIME SPORTS

Η Μίλαν "τρέχει" για την απόκτηση ενός εξτρέμ που να ταιριάζει στο σύστημα που επιθυμεί ο Πίπο Ιντσάγκι και ο Τζόελ Κάμπελ είναι μεταξύ των τεσσάρων βασικών υποψηφίων. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Την ώρα που η αποστολή της Μίλαν βρίσκεται στις ΗΠΑ για το Guiness Cup και χτίζεται σύμφωνα με τα "θέλω" του Φίλιπο Ιντσάγκι, στην Ιταλία η διοίκηση εξακολουθεί να κινείται δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι για να βρει τον εξτρέμ εκείνον που αναζητά ο προπονητής για το 4-3-3.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Sportmediaset", πρωταρχικός στόχος παραμένει ο Αλέσιο Τσέρτσι αλλά τα 20.000.000 που αξιώνει η Τορίνο είναι απαγορευτικό ποσό, με τον Εσεκιέλ Λαβέτσι (ενδιαφέρεται και η Γιουβέντους) να είναι εξίσου "αλμυρός", ενώ η περίπτωση του Αντρέ Αγιού της Μαρσέιγ φαίνεται να χάνει έδαφος.

Αυτοί όμως δεν είναι οι μοναδικοί που έχει ξεχωρίσει η διοίκηση των "ροσονέρι", καθώς στη λίστα των "εκλεκτών" βρίσκονται και δύο ακόμα ονόματα: οι Αντέλ Τααράμπ και Τζόελ Κάμπελ.

Ο πρώτος άφησε καλές εντυπώσεις την περασμένη σεζόν και παρά την επιστροφή του στην ΚΠΡ καλοβλέπει το ενδεχόμενο να ξαναπάει στη Μίλαν, με τους Λονδρέζους να έχουν ρίξει μάλιστα τις απαιτήσεις τους στο ήμισυ, από τις 6 στις 3 εκατομμύρια λίρες.

Ο δεύτερος εξακολουθεί να παραμένει στόχος για τη Μίλαν από τη στιγμή που βλέπει πως είναι "μετέωρος" στην Άρσεναλ. Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει πως η Μίλαν μετά την απελευθέρωση μιάς θέσης ξένου (πουλήθηκε στη Χόνβεντ ο Μπεντέ) είναι "ζεστή" για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και θα τον τσεκάρει μάλιστα στο πλαίσιο του Emirates Cup.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ