ΜΙΛΑΝ

Ο Βανχιόνι στο Μιλάνο και 3 ανανεώσεις

Ο Βανχιόνι στο Μιλάνο και 3 ανανεώσεις

Ο Λεονέλ Βανχιόνι, το πρώτο καλοκαιρινό απόκτημα της Μίλαν, κάνει τις βόλτες του στο Μιλάνο, ενώ μέχρι το 2019 ανανέωσαν οι Μοντολίβο, Αντονέλι και Καλάμπρια. Αντιδράσεις υπάρχουν για τον αρχηγό

Εδώ και έξι μήνες έχει συμφωνήσει με τη Μίλαν ο Λεονέλ Βανχιόνι και ο 29άχρονος Αργεντινός απολαμβάνει πλέον τις βόλτες του στο Μιλάνο, όπου απλά περιμένει την επίσημη ανακοίνωση και παρουσίασή του.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος", τόνισε στο "Milan Channel" ο αριστερός μπακ που κατέκτησε το Copa Libertadores με την Ρίβερ Πλέιτ και έπαιξε τον περασμένο Δεκέμβρη κόντρα στην Μπαρτσελόνα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

"Έχει σπουδαία ιστορία ο σύλλογος και είμαι υπερήφανος που πλέον είμαι μέρος της. Είναι κάτι που πάντα ήθελα και είμαι χαρούμενος, πολύ χαρούμενος".

"Σταδιακά μαθαίνω το Μιλάνο. Είναι πανέμορφη πόλη, νιώθω καλά εδώ θα την γυρίσω λίγο αυτήν την εβδομάδα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μπορέσω να δώσω τα πάντα για τη Μίλαν".

Όταν ρωτήθηκε για τον αγαπημένο του παίκτη των "ροσονέρι" απάντησε πως ο Πάολο Μαλντίνι αποτελεί έμπνευση για αυτόν. Παίζει άλλωστε και αριστερό μπακ (πιο επιθετικός παίκτης από τον Μαλντίνι βέβαια), ενώ για την θέση του βασικού θα "παλέψει" με τον Λούκα Αντονέλι.

Σήμερα (Τρίτη 24/5) μάλιστα ανακοινώθηκε πως ο Αντονέλι επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2019, όπως και ο 19άχρονος δεξιός μπακ, Ντάβιντε Καλάμπρια, αλλά και ο αρχηγός, Ρικάρντο Μοντολίβο.

Υπάρχουν αρκετές αντιδράσεις μάλιστα για την ανανέωση του συμβολαίου με τον Μοντολίβο, καθώς οι περισσότεροι οπαδοί της Μίλαν δεν είναι ικανοποιημένοι με την απόδοσή του. Θα είναι στο Euro 2016 και θα συνεχίσει να φορά το περιβραχιόνιο των "ροσονέρι".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ