ΜΙΛΑΝ

Ο Τζάκσον Μαρτίνες επέλεξε Μίλαν, συμφωνία και με Ζλάταν

Porto's Jackson Martinez celebrates his goal against Setubal during their Portuguese Premier League soccer match at Bonfim stadium in Setubal May 3, 2015. REUTERS/Hugo Correia 
Picture Supplied by Action Images
Porto's Jackson Martinez celebrates his goal against Setubal during their Portuguese Premier League soccer match at Bonfim stadium in Setubal May 3, 2015. REUTERS/Hugo Correia Picture Supplied by Action Images ACTION IMAGES / REUTERS

Ο πρόεδρος της Πόρτο επιβεβαίωσε πως ο Τζάκσον Μαρτίνες επέλεξε τη Μίλαν για να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς συμφώνησε με 7.000.000 ευρώ τον χρόνο!

Η Ιταλία έπαιζε προκριματικά EURO 2016 στην Κροατία, αλλά πρώτο θέμα στην χώρα είναι η Μίλαν, με την διοίκηση να έτοιμη να... τρελάνει τους οπαδούς της.

Μόνο οι υπογραφές μένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τζάκσον Μαρτίνες, καθώς το επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Πόρτο, ενώ υπάρχει συμφωνία και με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς!

"Είμαστε στο τελευταίο στάδιο των διαπραγματεύσεων για τον Τζάκσον Μαρτίνες. Είναι πολύ κοντά στην Μίλαν", τόνισε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Λίγο αργότερο ο πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα, ανέφερε: "Πριν φύγει για διακοπές ο Τζάκσον μας είπε πως θέλει να φύγει από την Πόρτο. Πρέπει να πληρωθεί φυσικά η ρήτρα των 35.000.000 ευρώ. Έμαθα μόλις πριν από λίγο πως ο Τζάκσον επέλεξε τη Μίλαν. Είναι αυτό που θέλει, ο προορισμός εμένα δεν με απασχολεί. Θέλω απλά να είναι ευτυχισμένος".

Συμφωνία και με Ζλάταν!

Δεν τελειώνει εδώ η Μίλαν, καθώς υπάρχει πληροφορία πως συμφώνησε με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σε συμβόλαιο δύο ετών, με ετήσιες απολαβές 7.000.000 ευρώ.

Φυσικά, μένει να συμφωνήσει και με την Παρί Σεν-Ζερμέν, αλλά δεν αναμένεται να ζητήσει πολλά χρήματα, καθώς σε έναν χρόνο λήγει το συμβόλαιο του Σουηδού, ενώ παίρνει στο Παρίσι 12.000.000 ευρώ τον χρόνο!

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ