ΜΙΛΑΝ

Ο Ρομπίνιο αποκάλυψε τη μάχη ζίου ζίτσου Ίμπρα - Γκατούζο

Milan midfielder Kevin Prince Boateng, of Ghana, right, reacts with teammates Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, as Gennaro Gattuso, and Robinho, of Brazil, left, after Boateng scored during a Serie A soccer match between Bologna and AC Milan at Bologna's Renato Dall' Ara stadium, Italy, Sunday, Dec. 12, 2010. (AP Photo/Gianfilippo Oggioni)
Ιμπραχίμοβιτς, Ρομπίνιο, Γκατούζο ASSOCIATED PRESS

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μινέιρο, Ρομπίνιο, αποκάλυψε τη μάχη ζίου ζίτσου που έδωσαν στο προπονητικό της Μίλαν οι Ιμπραχίμοβιτς - Γκατούζο, χαρακτηρίζοντας τον πρώτο αλαζόνα "αλλά με έναν ωραίο τρόπο".

Ο Ρομπίνιο, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Ατλέτικο Μινέιρο, έδωσε συνέντευξη στην Daily Mail και μεταξύ άλλων θυμήθηκε το πέρασμά του από τη Μίλαν. Αναφέρθηκε στον συμπαίκτη του στους "ροσονέρι", Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, τον οποίο χαρακτήρισε αλαζόνα, με την καλή όμως έννοια. Δεν είχε σκοπό να τον κατηγορήσει.

"Συνήθιζε να λέει ότι πήγα στη Μίλαν χάρη σ' αυτόν" είπε ο Βραζιλιάνος και ανέφερε τι του έλεγε ο Σουηδός: "Εδώ ήρθες εξαιτίας μου". Όταν ρωτήθηκε αν είναι αλαζόνας ο "Ίμπρα", ο Ρομπίνιο απάντησε: " Ναι, αλλά με έναν ωραίο τρόπο. Είναι σόουμαν και νικητής".

Θυμήθηκε, μάλιστα, ένα περιστατικό του επιθετικού της Γιουνάιτεντ με τον Τζενάρο Γκατούζο. "Στο προπονητικό μας κέντρο αποφάσισε μια μέρα να παλέψει με τον Τζενάρο Γκατούζο, σε μια μάχη ζίου ζίτσου. Φυσικά κέρδισε ο Ζλάταν, που έχει μαύρη ζώνη στις μικτές πολεμικές τέχνες. Ο Ζλάταν πάντα κερδίζει".

Ο 33χρονος Ρομπίνιο έπαιξε σε 144 αγώνες της Μίλαν, σημείωσε 32 γκολ, ενώ είχε και 31 ασίστ. Εφέτος έχει παίξει σε 33 αγώνες και έχει βάλει εννέα τέρματα.

(AP Photo/Gianfilippo Oggioni)

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ