ΜΙΛΑΝ

Ο Ρομανιόλι θέλει το Νο 13 στη Μίλαν λόγω Νέστα

Ο Ρομανιόλι θέλει το Νο 13 στη Μίλαν λόγω Νέστα

Ο Αλέσιο Ρομανιόλι έφτασε στο Μιλάνο για να υπογράψει συμβόλαιο με τη Μίλαν και στις πρώτες του δηλώσεις μίλησε για τον στόχο που έχει στη νέα του ομάδα αλλά και την επιθυμία να πάρει τη φανέλα με το Νο 13 που φορούσε στο παρελθόν ο Νέστα.

Το σήριαλ Ρομανιόλι που κράτησε για παραπάνω από έναν μήνα θα έχει τελικά αίσιο τέλος για τη Μίλαν, με τον 20χρονο Ιταλό σέντερ μπακ να φτάνει το μεσημέρι της Τρίτης (11/8) στο αεροδρόμιο Λινάτε του Μιλάνου προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει συμβόλαιο με τους "ροσονέρι".

"Ελπίζω να φέρω ποιότητα στη Μίλαν. Ευχαριστώ τον Μιχάιλοβιτς που με ήθελε πάρα πολύ. Εάν θα πάρω τη φανέλα με το νούμερο 46 του Βαλεντίνο Ρόσι; Ο "Βάλε" με τρελαίνει και είμαι φανατικός οπαδός του αλλά εάν μπορώ θα πάρω το 13 που είχε ο Νέστα", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο πρώην άσος των Ρόμα και Σαμπντόρια και συνέχισε:

"Ο Μιχάιλοβιτς μου είχε πει πως αν υπήρχε η δυνατότητα θα με έπαιρνε μαζί του, μετά μίλησα με τον μάνατζέρ μου και τη διοίκηση της Ρόμα και αποφασίσαμε να κάνουμε τη συμφωνία. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου αν και στη Μίλαν υπάρχει ήδη ποιότητα.

Πρέπει να παραμείνω ήρεμος. Έκανα το ντεμπούτο μου σε ηλικία 17 ετών κόντρα στη Μίλαν και είναι ένας κύκλος που κλείνει. Με τον κύριο Γκαρσία είχα καλή σχέση, μου είχε μιλήσει και μου είχε πει ότι δεν ήθελε να με πουλήσει, έπειτα πήραμε άλλους δρόμους για διαφορετικούς λόγους".

Ο Ρομανιόλι θέλει το Νο 13 στη Μίλαν λόγω Νέστα

Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά και υπογράψει ο παίκτης είναι πολύ πιθανό να κάνει ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα στο Trofeo Tim, τουρνουά στο οποίο θα αγωνιστεί το βράδυ της Τετάρτης η Μίλαν μαζί με τις Ιντερ και Σασουόλο.

Σημειώνεται πως η Μίλαν θα δώσει τώρα το ποσό των 5 εκ.ευρώ στη Ρόμα για τη μεταγραφή του παίκτη, με τις δύο ομάδες να συμφωνούν πως οι "ροσονέρι" θα καταβάλλουν κάθε χρόνο από 5 εκ.ευρώ, μέχρι το 2020. Εάν οι Μιλανέζοι πουλήσουν τον παίκτη με ποσό άνω των 25 εκ.ευρώ στο μέλλον η Ρόμα θα πάρει το 30% από τα χρήματα που θα βγάλει ως κέρδος η ομάδα της Λομπαρδίας.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ