ΜΙΛΑΝ

Ο Ραμί κρατάει τον Μεξές στη Μίλαν

ANDERLECHT, BELGIUM - NOVEMBER 21:  Philippe Mexes (#5) of AC Milan celebrates scoring a goal during the UEFA Champions League Group C match between RSC Anderlecht and AC Milan at the Constant Vanden Stock Stadium on November 21, 2012 in Anderlecht, Belgium.  (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)
ANDERLECHT, BELGIUM - NOVEMBER 21: Philippe Mexes (#5) of AC Milan celebrates scoring a goal during the UEFA Champions League Group C match between RSC Anderlecht and AC Milan at the Constant Vanden Stock Stadium on November 21, 2012 in Anderlecht, Belgium. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images) GETTY IMAGES

Θέμα ημερών είναι για τη Μίλαν να επισημοποιήσει την παραμονή του Φιλίπ Μεξές στο "San Siro", με τον Αντίλ Ραμί να κρατάει τα κλειδιά των εξελίξεων.

Μέχρι στιγμής η Μίλαν έχει ρίξει το βάρος της στην μεσαία γραμμή και την επίθεση και αυτό αποτυπώνεται ανάγλυφα από τις μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει. Οι Κάρλος Μπάκα και Λουίζ Αντριάνο αποκτήθηκαν για να φτιάξουν μαζί με τους Μενέζ, Τσέρτσι, Μάτρι και Νιανγκ μία πολύ δυνατή γραμμή κρούσης ενώ οι Αντρέα Μπερτολάτσι και Χοσέ Μάουρι ανεβάζουν την ποιότητα των "ροσονέρι" στη μεσαία γραμμή.

Αυτό πάντως δεν σημαίνει πως οι Μιλανέζοι δεν ασχολούνται με την άμυνα. Ίσα-ίσα ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς θέλει να χτίσει μία πολύ δυνατή άμυνα που να μην έχει καμία σχέση με την πολύ άσχημη εικόνα που παρουσίασε η νυν ομάδα του στις δύο τελευταίες σεζόν στα μετώπισθεν.

Όπως όλα δείχνουν μάλιστα η πολύ θετική παρουσία του Φιλίπ Μεξές την περασμένη σεζόν εκτιμήθηκε από τους ανθρώπους των "ροσονέρι" και δη τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με αποτέλεσμα να είναι έτοιμοι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο ώστε να ολοκληρώσει εκεί την καριέρα του.

Ο Ραμί κρατάει τον Μεξές στη Μίλαν

Ο Αντίλ Ραμί θα ακολουθήσει όπως όλα δείχνουν τον δρόμο του Μάικλ Εσιέν και θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου από τη Μίλαν

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο 33χρονος Γάλλος σέντερ μπακ θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Μίλαν και οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών θα πέσουν μόλις οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του συμπατριώτη του Αντίλ Ραμί στη Σεβίλλη.

Την ερχόμενη Δευτέρα ο Ραμί αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να ανακοινωθεί από τους Ανδαλουσιανούς, κάτι που σημαίνει πως η παραμονή του Μεξές (σε αντίθεση με αυτή του Αλέξ) θα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη.

Η τορινέζικη "Tuttosport" αποκαλύπτει μάλιστα πως ο Μεξές θα βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές ύψους 1.500.000 ευρώ.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ