ΜΙΛΑΝ

Ο όρκος του Μπαλοτέλι στον Μιχάιλοβιτς

Ο όρκος του Μπαλοτέλι στον Μιχάιλοβιτς

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ και η "Gazzetta dello Sport" αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς προκειμένου να τον πείσει να τον δεχτεί στη Μίλαν.

Ultimo treno. Αυτές οι δύο λέξεις έχουν κολλήσει εδώ και λίγα 24ωρα δίπλα στον Μάριο Μπαλοτέλι, με τον ιταλικό Τύπο να υποστηρίζει πως η Μίλαν αποτελεί το τελευταίο τρένο για τον Ιταλό επιθετικό προκειμένου να αναστήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα η οποιά έπεσε στα τάρταρα τους 12 τελευταίους μήνες στη Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, Λίβερπουλ και Μίλαν σχεδόν έχουν δώσει τα χέρια, με τις δύο ομάδες να έχουν συμφωνήσει για το δανεισμό του παίκτη στη Μίλαν έναντι 3 εκ.ευρώ, μοιράζοντας το ποσό της ετήσιας αμοιβής του (η κάθε μία θα καλύψει το 50% που είναι 3 εκ.ευρώ) και θέτοντας το ποσό των 10.000.000 ως εκείνο που θα επιτρέψει στους "ροσονέρι" να τον πάρουν με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι του 2016.

Μάλιστα, η "Gazzetta dello Sport" αποκάλυψε πως ο Μάριο Μπαλοτέλι συναντήθηκε κρυφά το Σάββατο με τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς σε ένα πάρκινγκ και εκεί του υποσχέθηκε πως θα παρουσιαστεί εντελώς διαφορετικός σε σύγκριση με το παρελθόν.

"Έχω αλλάξει. Η εμπειρία του πατέρα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, όπως με σημάδεψε και η απώλεια του πατέρα μου. Δεν θα σε απογοητεύσω", φέρεται να είπε ο Μπαλοτέλι, με τον τεχνικό της Μίλαν να αποκρίνεται:

Ο όρκος του Μπαλοτέλι στον Μιχάιλοβιτς

"Θα πρέπει να είσαι ο πρώτος που θα έρχεται στις προπονήσεις και ο τελευταίος που θα φεύγει. Θα πρέπει να δίνεις πάντα το μάξιμουμ, διαφορετικά θα βρεις τις βαλίτσες σου έξω από το Μιλανέλο".

Υπενθυμίζεται πως ο Μάριο Μπαλοτέλι είχε εκφραστεί με κολακευτικά σχόλια για τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς όταν είχε ανακοινωθεί η συμφωνία του Σέρβου τεχνικού με τη Μίλαν. "Ο Σίνισα είναι μεγάλη υπόθεση. Συγχαρητήρια", είχε γράψει χαρακτηριστικα στο λογαριασμό του στο Twitter.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ