ΜΙΛΑΝ

Ο Ντοναρούμα "κόπηκε" από την αποστολή της Μίλαν, στη θέση του 16χρονος

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma gives instructions during the Europa League group D soccer match between AEK Athens and AC Milan at the Olympic stadium, in Athens, Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma gives instructions during the Europa League group D soccer match between AEK Athens and AC Milan at the Olympic stadium, in Athens, Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα δεν θα υπερασπιστεί την εστία της Μίλαν στο ντέρμπι με την Ίντερ λόγω τραυματισμού και τη θέση του θα πάρει ένας 16χρονος.

Χωρίς τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα θα αντιμετωπίσει η Μίλαν την Ίντερ στο Derby della Madonnina του προημιτελικού για το Coppa Italia.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς, ωστόσο τα τελευταία ρεπορτάζ υποστήριζαν ότι θα είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι.

Ο διεθνής Ιταλός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ωστόσο λίγες ώρες πριν από τον αγώνα, το όνομά του αφαιρέθηκε, αφού δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, αντικαταστάτης του στην αποστολή θα είναι ο 16χρονος Ματέο Σοντσίν από την primavera των "ροσονέρι".

Ο Γκατούζο θα έχει να επιλέξει μεταξύ του νεαρού, του αδερφού του Ντοναρούμα, Αντόνιο, και του 40χρονου Μάρκο Στοράρι.

Photo credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ