ΜΙΛΑΝ

Ο Ντέστρο είπε το "ναι" στη Μίλαν

Ο Ντέστρο είπε το "ναι" στη Μίλαν

Ο Ματία Ντέστρο έφτασε στο Μιλάνο για να υπογράψει στη Μίλαν και γνώρισε αποθεωτική υποδοχή από τους οπαδούς των "ροσονέρι". Γκαλιάνι: "Τέλος οι μεταγραφές, δεν φεύγει ο Πατσίνι".

Μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στην ιταλική πρωτεύουσα με τη φανέλα της Ρόμα ο Ματία Ντέστρο μετακομίζει... βόρεια.

Ο 23χρονος Ιταλός διεθνής φορ αποδέχτηκε το πρωί της Πέμπτης την πρόταση της Μίλαν, το απόγευμα (17:00 ώρα Ιταλίας) έφτασε με τρένο στο Μιλάνο όπου τον περίμεναν τιφόζι των "ροσονέρι" και ο Αντριάνο Γκαλιάνι και μέχρι το βράδυ αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

"Το μόνο που μετράει είναι πως είμαι εδώ και θέλω να ξεκινήσω αμέσως δουλειά. Δεν περίμενα αυτή την υποδοχή, με εξέπληξε ευχάριστα. Ποιός με έπεισε;

Δεν υπήρχε ανάγκη να με πείσει κανείς, η Μίλαν είναι Μίλαν και ανυπομονώ να ξεκινήσω", δήλωσε κατά την άφιξή του στο Μιλάνο, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι που εκπροσώπησε τη διοίκηση στην υποδοχή του να δηλώνει:

"Μου προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη που είδα τόσο πολύ κόσμο για τον Ματία. Δεν το περίμενα. Είμαι χαρούμενος και είναι σημαντικός ο ενθουσιασμός αλλά ελπίζω ότι σύντομα αυτός ο ενθουσιασμός θα μεταμορφωθεί σε θετικά αποτελέσματα".

Όσον αφορά στις άλλες κινήσεις της Μίλαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου δήλωσε: "Ο Πατσίνι μένει στην ομάδα. Για τον Αρμέρο είχαμε μία συμφωνία με τη Τζένοα αλλά προς το παρόν ο παίκτης δεν δέχεται να πάει εκεί.

Ο Αντονέλι είναι εκτός διαπραγμάτευσης, Ο Νιανγκ; Είναι παίκτης της Τζένοα και θα είναι για τους επόμενους έξι μήνες. Ελπίζουμε όλοι να τα πάει καλά με τους ροσομπλού. Οι μεταγραφές τελείωσαν για τον Ιανουάριο".

Όσον αφορά στα του συμβολαίου του παίκτη, ο Ντέστρο μετακομίζει ως δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες στους "ροσονέρι" έναντι 700.000 ευρώ ενώ το καλοκαίρι η Μίλαν θα καταβάλλει το ποσό των 12.000.000 ευρώ στη Ρόμα.

Ο Ιταλός άσος θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2019 ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα ανέρχονται στα 2.500.000 ευρώ. Σημειώνεται πως το νέο απόκτημα της Μίλαν έχει σημειώσει 38 γκολ στη Serie A με τις φανέλες των Τζένοα, Σιένα και Ρόμα, εκ των οποίων τα 36 είναι μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Ο Ματία Ντέστρο περνάει από τα ιατρικά τεστ για τη Μίλαν:

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ