ΜΙΛΑΝ

Ο Μπονούτσι παρηγορούσε στα αποδυτήρια τον δακρυσμένο Ντοναρούμα

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma reacts after Lazio's Ciro Immobile scored during a Serie A soccer match between Lazio and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Sunday, Sept. 10, 2017. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ντοναρούμα (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα δάκρυσε με τις εις βάρος του αποδοκιμασίες και το πανό των οπαδών της Μίλαν. Δείτε βίντεο από τη στιγμή που ο Λεονάρντο Μπονούτσι εμψυχώνει τον 18χρονο κίπερ. (VIDEOS).

Βαρύ το κλίμα στο Σαν Σίρο το βράδυ της Τετάρτης (13/12) για τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα. Οι οπαδοί της Μίλαν τον αποδοκίμασαν έντονα τη στιγμή που ακούστηκε το όνομά του από τα μεγάφωνα, εξαιτίας της απόφασής του να στείλει επιστολή στον σύλλογο εκφράζοντας παράπονα για την ψυχολογική πίεση την οποία δέχεται, αλλά και για την κίνηση του μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα να ζητήσει την ακύρωση του νέου συμβολαίου που υπέγραψε ο πελάτης του το καλοκαίρι.

Λίγο μετά την προθέρμανση για τον αγώνα Κυπέλλου με τη Βερόνα, όπου σηκώθηκε πανό με το οποίο οι οπαδοί της Μίλαν του ζητούσαν να φύγει, ο 18χρονος τερματοφύλακας δάκρυσε και στα αποδυτήρια ο αρχηγός των "ροσονέρι", Λεονάρντο Μπονούτσι, πήγε δίπλα του να τον ενθαρρύνει και να του δώσει ψυχολογική υποστήριξη.

Δείτε και το βίντεο τη στιγμή που ο Ντοναρούμα αποδοκιμάστηκε όταν ακούστηκε το όνομά του από τα μεγάφωνα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οπαδοί Μίλαν κατά Ντοναρούμα: "Φύγε, υπομονή τέλος"
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ