ΜΙΛΑΝ

Ο Μπερλουσκόνι επέλεξε τον Μοντέλα!

Italian head coach of Acf Fiorentina Vincenzo Montella during Europa League soccer match between Acf Fiorentina and Paok Salonicco at Artemio Franchi stadium in Florence, 6 November 2014. ANSA/MAURIZIO DEGL'INNOCENTI
Italian head coach of Acf Fiorentina Vincenzo Montella during Europa League soccer match between Acf Fiorentina and Paok Salonicco at Artemio Franchi stadium in Florence, 6 November 2014. ANSA/MAURIZIO DEGL'INNOCENTI ANSA

Ο Κρίστιαν Μπρόκι αδυνατεί να συνεχίσει στον πάγκο της Μίλαν και οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως ο νέος "εκλεκτός" του Μπερλουσκόνι είναι ο Βιτσέντσο Μοντέλα.

Η επιθυμία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν ο Κρίστιαν Μπρόκι, στον οποίο έδωσε τα κλειδιά των αποδυτηρίων λίγο πριν το τέλος της περασμένης σεζόν (διαδέχτηκε τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς), όμως όλα δείχνουν πως οι "ροσονέρι" θα πορευτούν με νέο αφεντικό στον πάγκο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Μπερλουσκόνι επέλεξε τον Μοντέλα!

Δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν πως ο Κρίστιαν Μπρόκι διεμήνυσε στον "καβαλιέρε" πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει (δεν έχει την υποστήριξη του κόσμου) και το γεγονός αυτό έκανε τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου την τελευταία 30ετία να αναζητήσει διάδοχο, με τον Βιτσέντσο Μοντέλα να φαίνεται να κερδίζει στο σπριντ τον Μάρκο Τζαμπάολο.

Αυτή τη στιγμή βέβαια ο άλλοτε τεχνικός των Ρόμα και Κατάνια δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Σαμπντόρια, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο Μπερλουσκόνι θα κάνει κίνηση για τον προσελκύσει, από τη στιγμή μάλιστα που είναι ένας προπονητής που έχει και την έγκριση των Κινέζων επενδυτών που ετοιμάζονται να μπουν στα κοινά της Μίλαν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκυρου Ιταλού δημοσιογράφου Nicolo Schira, η Σαμπντόρια θέλει 1.200.000 ευρώ για να αφήσει ελεύθερο τον "αεροπλανίνο" και σε περίπτωση που τον αφήσει να φύγει, θα κινηθεί για να προσλάβει τον Μάρκο Τζαμπάολο.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ