ΜΙΛΑΝ

Ο Μπάκα προπονήθηκε με τη Σεβίλλη

Ο Μπάκα προπονήθηκε με τη Σεβίλλη

"Φευγάτος" είναι ο Κάρλος Μπάκα από τη Μίλαν, αφού το "φλερτ" με τη Σεβίλλη του Κολομβιανού γίνεται ολοένα και πιο έντονο.

Ο Κάρλος Μπάκα ανοίγει μόνος του την πόρτα της εξόδου από τη Μίλαν, παρά την καλή περσινή σεζόν και το εντυπωσιακό φετινό ξεκίνημα.

Ο Κολομβιανός επιθετικός βρέθηκε στη Σεβίλλη τις προηγούμενες ημέρες, όντας εκτός αποστολής των "ροσονέρι" για την εκτός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Έμπολι.

Την ώρα που οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν τη νίκη με 4-1 που τους κρατούσε στη δεύτερη θέση της Serie A, εκείνος πανηγύριζε τη νίκη με 1-0 των Ανδαλουσιάνων επί της Βαλένθια στο "Ρενάτο Σάντσεθ Πιθχουάν".

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα "MilanNews", ο 30χρονος διεθνής επιθετικός δεν έμεινε απλά στην επίσκεψη στην πρώην έδρα του, αλλά προπονήθηκε και με την πρώην ομάδα του, κατά τη διάρκεια των δύο ημερών ρεπό που έδωσε ο Βιντσέντζο Μοντέλα στους "ροσονέρι".

Ο Μπάκα προπονήθηκε με τη Σεβίλλη

Η ανδαλουσιάνικη εφημερίδα "Estadio Deportivo" προσθέτει ότι ο αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης, Μόντσι, εξετάζει την περίπτωση του Μπάκα και δεν αποκλείεται η επιστροφή του στον σύλλογο, μετά από τη μεταγραφή του έναντι 30.000.000 ευρώ πριν από δύο καλοκαίρια.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, παρότι στους πρώτους επτά αγώνες πρωταθλήματος σημείωσε έξι τέρματα. Το σύστημα του Μοντέλα δεν ευνοεί την παρουσία του Μπάκα στην ενδεκάδα και συνολικά σε δεκατρεις αγώνες έχει βγάλει μόλις δύο 90λεπτα.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ