ΜΙΛΑΝ

Ο Μπάκα απέρριψε πρόταση 30.000.000 ευρώ

Ο Μπάκα απέρριψε πρόταση 30.000.000 ευρώ

Ο Κάρλος Μπάκα είχε στα χέρια του μία πρόταση από... χρυσάφι από την Κίνα, ωστόσο δεν ακολούθησε το παράδειγμα των συναδέλφων του και επέλεξε να παραμείνει στη Μίλαν.

Ο Κάρλος Μπάκα επέλεξε τη Μίλαν έναντι των κινεζικών χρημάτων, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στις οποίες υπογράμμισε ότι δεν αποδέχθηκε την πρόταση της Τιάντζιν Κουάντζιαν.

Ο Κολομβιανός επιθετικός φέρεται να είχε πρόταση από την ομάδα του Φάμπιο Καναβάρο για τρία χρόνια συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα έφταναν τα 10.000.000 ευρώ, ωστόσο ήταν αρνητικός στη μετακίνηση που επέλεξαν αρκετοί συνάδελφοί του τον τελευταίο καιρό.

"Το μόνο που σκέφτομαι είναι η Μίλαν. Θα έπαιρνα πολλά χρήματα εκεί, αλλά δεν θα ήμουν χαρούμενος, οπότε είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ", δήλωσε ο 30χρονος διεθνής στο "Milan TV".

"Από την πρώτη μέρα που μου τηλεφώνησε ο Αντριάνο Γκαλιάνι για να έρθω εδώ, δεν σκέφτηκα δεύτερη φορά. Ήμουν εντάξει στη Σεβίλλη, αλλά όταν με κάλεσε, ήμουν πραγματικά ικανοποιημένος. Τώρα, είμαι χαρούμενος εδώ. Αισθάνομαι το επίκεντρο ενός πρότζεκτ και ο προπονητής με τον σύλλογο έχουν πίστη σε μένα".

Την περσινή σεζόν σημείωσε 20 γκολ σε 43 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ωστόσο φέτος η παραγωγικότητά του μειώθηκε και έχει μόλις 9 γκολ σε 23 αναμετρήσεις, ενώ έχει να σκοράρει πάνω από έναν μήνα.

"Δεν σκοράρω συχνά τώρα, αλλά δουλεύω σκληρά για να το αλλάξω αυτό. Ένας επιθετικός πρέπει να σκοράρει, αλλά δουλεύω για να τα πάω καλύτερα για την ομάδα και για τους συμπαίκτες μου. Είμαι καλά ψυχολογικά και σωματικά. Οι οπαδοί πειρμένουν πολλά από εμένα και αυτό αποτελεί ευθύνη. Θα κάνω περισσότερα για την ομάδα".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ