ΜΙΛΑΝ

"Ο Μοντέλα παίζει το μελλον του με την ΑΕΚ"

AC Milan head coach Vincenzo Montella shouts to his players during a Serie A soccer match between AC Milan and Genoa, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 22, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Μοντέλα (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO

Σύμφωνα με την εφημερίδα, Gazzetta Dello Sport, το ματς με την ΑΕΚ, αλλά και αυτό με τη Σασουόλο, ίσως και να είναι τα τελευταία του στον πάγκο των "ροσονέρι", αν η Μίλαν δεν καταφέρει να τα πάρει.

Ο Βιντσέντζο Μοντέλα σε κάθε αναμέτρηση στον πάγκο της Μίλαν πρέπει να αποδεικνύει την αξία του. Σύμφωνα με την εφημερίδα, "Gazzetta Dello Sport", το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το Europa League, αλλά και αυτό με τη Σασουόλο για το ιταλικό πρωτάθλημα, πιθανότατα να είναι τα τελευταία του στον πάγκο των "ροσονέρι", αν η Μίλαν δεν καταφέρει να τα πάρει.

" Σε αυτά τα δύο ματς υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα για τη Μίλαν, η νίκη. Ο Μοντέλα παίζει το μέλλον του στις δύο αυτές αναμετρήσεις. Αν δεν τα καταφέρει, θα απολυθεί", αναφέρει η χαρακτηριστικά η ιταλική εφημερίδα για τον Ιταλό προπονητή, ο οποίος δεν πρέπει να αισθάνεται και πολύ βολικά στην θέση του.

AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ