ΜΙΛΑΝ

Ο Μαλντίνι απέρριψε τη Μίλαν

Ο Μαλντίνι απέρριψε τη Μίλαν
Μαλντίνι

Ο Πάολο Μαλντίνι αρνήθηκε την πρόταση των νέων ιδιοκτητών της Μίλαν να επιστρέψει στον σύλλογο σε ρόλο τεχνικού διευθυντή. Ποια η αιτία.

Μία από τις "σημαίες" της Μίλαν, ο Πάολο Μαλντίνι, έβαλε τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στους "ροσονέρι" στο πλαίσιο των ιδιοκτησιακών και διοικητικών αλλαγών του συλλόγου, αφού απέρριψε την πρόταση που του έκαναν οι νέοι επικεφαλής της ομάδας.

Ο 48χρονος Ιταλός συναντήθηκε με τον νέο εκτελεστικό διευθυντή, Μάρκο Φασόνε, ο οποίος του προσέφερε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στους "ροσονέρι", από όπου θα απευθύνεται μόνο στον ίδιο τον Φασόνε και στον νέο αθλητικό διευθυντή Μάσιμο Μιραμπέλι.

Ο σύλλογος ήταν διατεθειμένος να δώσει προθεσμία ορισμένων ημερών στην παλιά δόξα του συλλόγου, ωστόσο η απάντηση ήταν άμεση και αρνητική. Ο Μαλντίνι, ο οποίος έχει διακόψει κάθε σχέση με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τον Αντριάνο Γκαλιάνι μετά από την αποχώρησή του από τη δράση, δεν αποδέχθηκε την πρόταση.

Μετά από 902 αγώνες, επτά πρωταθλήματα Ιταλίας και πέντε Champions League από το 1985, ο Μαλντίνι είχε διατυμπανίσει την επιθυμία του να επιστρέψει μία μέρα στην ομάδα, παρότι πλέον είναι συνιδιοκτήτης του Μαϊάμι στο NASL.

Η άρνηση προξένησε εντύπωση, ωστόσο η αιτιολόγηση έχει να κάνει με τον ρόλο που του προσφέρθηκε. Ο Μαλντίνι επιθυμεί μία θέση με τις αρμοδιότητες του Μιραμπέλι, καθώς και έναν ρόλο από τον οποίο θα προκύψει ανάπτυξη του συλλόγου. Ως εκ τούτου, κρατά ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής, αλλά δεν θέλει να τη διαβεί υπό τις παρούσες συνθήκες.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ