ΜΙΛΑΝ

Ο Λίπι "απειλεί" τον Μιχάιλοβιτς

Ο Λίπι "απειλεί" τον Μιχάιλοβιτς

Το ματς κόντρα στην Τορίνο είναι "τελικός" για τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς, με ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα να του δείχνει την πόρτα της εξόδου. Δίδυμο Λίπι-Μπρόκι η σκέψη του Μπερλουσκόνι για την επόμενη ημέρα στους "ροσονέρι".

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έμεινε για 3,5 χρόνια στο τιμόνι της Μίλαν παρά τις αρκετές κόντρες που είχε με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι μέσα σε αυτό το διάστημα, οι προπονητές ωστόσο που τον διαδέχτηκαν δεν έχουν τον ίδιο χρόνο στη διάθεσή τους για να δείξουν το έργο τους.

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ άντεξε μερικούς μήνες, ο Φιλίπο Ιντσάγκι θα πρέπει να... πανηγυρίζει που έβγαλε όλη τη σεζόν (αμφότεροι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν ούτε καν εισιτήριο για το Europa League) και φέτος ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς βρίσκεται από πολύ νωρίς με την πλάτη στον τοίχο.

Η Μίλαν μετράει ήδη τέσσερις ήττες στις πρώτες επτά αγωνιστικές της Serie A (από Φιορεντίνα, Ίντερ, Τζένοα και Νάπολι) και όσο και αν η διοίκηση εξακολουθεί να τον στηρίζει δημόσια έχοντας "καεί" στο παρελθόν από βιαστικές αποφάσεις, τα ιταλικά ΜΜΕ εκτιμούν πως πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο αν δεν επιστρέψει άμεσα η ομάδα του Μιλάνου σε νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Λίπι "απειλεί" τον Μιχάιλοβιτς

Υπάρχει μάλιστα το σημερινό ρεπορτάζ της "Corriere dello Sport" που έρχεται να φορτώσει με ακόμα μεγαλύτερη πίεση τον 46χρονο τεχνικό. "Λίπι και Μπρόκι σκέφτεται η Μίλαν", αναφέρει η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της, τονίζοντας πως ο Μιχάιλοβιτς "παίζει το κεφάλι του" στο ματς με την Τορίνο και πως με νεό αρνητικό αποτέλεσμα θα τον αντικαταστήσει στην άκρη του πάγκου ο Μαρτσέλο Λίπι έχοντας για βοηθό τον Κρίστιαν Μπρόκι.

Το όνομα του Λίπι (μαζί με αυτό του Μπρόκι) έχει ακουστεί αρκετές φορές την τελευταία διετία για τους "διαβόλους", ενώ το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως εναλλακτική λύση παραμένει ο παλιός άσος της και άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Ρομπέρτο Ντοναντόνι.

Διαβάστε όλα τα σημερινά πρωτοσέλιδα του ξένου αθλητικού Τύπου.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ