ΜΙΛΑΝ

Ο Κοστακούρτα "έβγαλε στη σέντρα" τον Μπαλοτέλι

Ο Κοστακούρτα "έβγαλε στη σέντρα" τον Μπαλοτέλι

Ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα "πέταξε το γάντι" στον Μάριο Μπαλοτέλι μέσω συνέντευξής του, υποστηρίζοντας ότι στη Μίλαν της δικής του εποχής δεν θα περνούσε ούτε έξω από τα αποδυτήρια!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει απογοητεύσει πολύ κόσμο από τη μέχρι τώρα παρουσία του στη Μίλαν στη δεύτερη θητεία του στους "ροσονέρι" και ένας εξ αυτών είναι και ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα, με τον θρυλικό παλαίμαχο άσο της ομάδας να είναι ιδιαίτερα επικριτικός προς τον Ιταλό φορ.

"Στη δική μου Μίλαν όχι μόνο δεν θα έπαιζε ο Μπαλοτέλι αλλά δεν θα έμπαινε ούτε καν στα αποδυτήρια. Στα δικά μου χρόνια όταν ήρθε ο Γκατούζο, δεν ήταν παίκτης για τη Μίλαν. Ήταν μέτριος.

Ο Κοστακούρτα "έβγαλε στη σέντρα" τον Μπαλοτέλι

Ήταν όμως έξυπνος και προσαρμόστηκε", υπογράμμισε στη συνέντευξη που έδωσε στην "Corriere TV", για να στάξει κατόπιν μέλι για τον Πάολο Μαλντίνι:

"Ο Πάολο ήταν δύο χρόνια μικρότερος από μένα. Τον θυμάμαι όταν ήρθε στην ομάδα Νέων όπου εγώ ήμουν αρχηγός. Στην αρχή δεν μου γέμιζε το μάτι όμως μετά από δύο προπονήσεις αρχίσαμε να παίζουμε μαζί και έκτοτε δεν χωρίσαμε ποτέ.

Ο οπαδοί που τον αποδοκίμασαν την ημέρα που είπε το αντίο ήταν το κακό της Μίλαν. Σήμερα θεωρεί εκείνες τις αποδοκιμασίες μετάλλιο για τον ίδιο, έναν τίτλο τιμής. Και συμφωνώ μαζί του".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ