ΜΙΛΑΝ

Ο Γκατούζο υπέγραψε νέο συμβόλαιο στη Μίλαν

Ο Γκατούζο υπέγραψε νέο συμβόλαιο στη Μίλαν

Σε ζωντανή μετάδοση μέσω facebook ο Τζενάρο Γκατούζο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Μίλαν, στην τεχνική ηγεσία της οποίας θα μείνει μέχρι το 2021 (video)

Ο Τζενάρο Γκατούζο ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Μίλαν μέχρι το 2021, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο σε ζωντανή μετάδοση μέσω του facebook του συλλόγου.

"Αυτή είναι μια από τις πιο ειλικρινείς επιλογές που έχουμε κάνει από τότε που ήμαστε εδώ, και τους τελευταίους μήνες ο Γκατούζο έχει κάνει τρομερή δουλειά", τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Μάρκο Φασόνε.

Ο Γκατούζο υπέγραψε συμβόλαιό του, το οποίο υπολογίζεται να του αποφέρει περίπου 2.000.000 ευρώ και δήλωσε: "Χωρίς τον Φασόνε και τον Μιραμπέλι δεν θα ήμουν εδώ, Μου έδωσαν την ευκαιρία και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον πάγκο μιας δοξασμένης ομάδας όπως η Μίλαν. Ευχαριστώ τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη και ελπίζω να φέρουμε τη Μίλαν σύντομα σε υψηλό επίπεδο".

photo: acmilan.com

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24