ΜΙΛΑΝ

Ντοναρούμα: "Θα συζητήσω με τη Μίλαν την ανανέωση του συμβολαίου μου"

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma celebrates at the end of a  Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 31, 2016.  Milan won 3-0. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma celebrates at the end of a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 31, 2016. Milan won 3-0. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, με νέο μήνυμα, αυτή τη φορά μέσω Instagram, εμφανίστηκε διατεθειμένος να καθίσει εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη Μίλαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Λίγες ώρες μετά το tweet που προκάλεσε νέες συζητήσεις, ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα επέστρεψε με νέο μήνυμα, αυτή τη φορά μέσω Instagram και έδειξε διατεθειμένος να συζητήσει εκ νέου με τους διοικούντες τη Μίλαν την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο 18χρονος γκολκίπερ, αφού ζήτησε συγγνώμη για τον ντόρο που προκλήθηκε λόγω του tweet, υποστήριξε πως μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ιταλίας Κ21 στο Euro 2017 θα συναντηθεί με τους ανθρώπους των "ροσονέρι", δίνοντας έτσι μία δεύτερη ευκαιρία στη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

"Σήμερα με το tweet μου προκάλεσα έκρηξη, κάτι που δεν ήθελα να γίνει, και για αυτό ζητώ συγγνώμη. Θέλω να διατρανώσω την απόλυτη αγάπη μου για την Μίλαν και τους οπαδούς της. Τώρα έχω το μυαλό στην εθνική ομάδα, με την οποία ελπίζω να κάνω ένα δώρο σε όλους τους οπαδούς. Η υπόσχεσή μου είναι πως, μόλις θα έχει τελειώσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, θα συναντήσω τη διοίκηση μαζί με την οικογένειά μου και τον μάνατζέρ μου για να συζητήσουμε για την ανανέωση του συμβολαίου μου", αναφέρει το μήνυμα του Ιταλού τερματοφύλακα.

Δείτε το μήνυμα:

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ