ΜΙΛΑΝ

Ντεμπούτο Μπαλοτέλι με Μίλαν

Ντεμπούτο Μπαλοτέλι με Μίλαν

Όλοι οι φίλοι της Μίλαν έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο αποψινό φιλικό με τη Μάντοβα καθώς ο Μάριο Μπαλοτέλι θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη ροσονέρα φανέλα μετά την επιστροφή του.

Η ώρα του Μάριο Μπαλοτέλι έφτασε. Ο 25χρονος Ιταλός φορ συμμετέχει εδώ και μία εβδομάδα στις προπονήσεις της Μίλαν μετά την αποκτησή του με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ και απόψε το βράδυ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη δεύτερη θητεία του στους "ροσονέρι".

"Όποιος τον βλέπει στις προπονήσεις μιλάει για έναν παίκτη διαφορετικό σε σύγκριση με τον πρώτο του κύκλο στην ομάδα. Ο Μπαλοτέλι εμφανίζεται αποφασισμένος και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση", αναφέρει η σημερινή "Tuttosport" και μένει να δούμε αν ο "Super Mario" θα επιβεβαιώσει αυτά που γράφονται για τον ίδιο στο φιλικό κόντρα στη Μάντοβα.

Ο αγώνας θα λάβει χώρα στο στάδιο "Danilo Martelli" και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς θα δώσει φανέλα βασικού στον Μπαλοτέλι, βάζοντας παρτενέρ του στην επίθεση τον Αλέσιο Τσέρτσι (πιθανότατα να παίξει δίπλα στον Μπαλοτέλι στο δεύτερο μέρος ο Λουίζ Αντριάνο).

Ντεμπούτο Μπαλοτέλι με Μίλαν

Ο Μάριο Μπαλοτέλι παρακολούθησε από τον πάγκο τον πρώτο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της Μίλαν κόντρα στην Έμπολι, λίγες ημερες μετά την επιστροφή του στο "San Siro"

Σημειώνεται πως θέση στο αρχικό σχήμα (στην τριάδα του κέντρου) θα πάρει και ο Ρικάρντο Μοντολίβο που έμεινε στον πάγκο στις 2 πρώτες αγωνιστικές της Serie A, με τον Ιταλό άσο να ψάχνει μία καλή εμφάνιση για να θέσει υποψηφιότητα για το μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής κόντρα στην Ίντερ.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ