ΜΙΛΑΝ

Νέο συμβόλαιο ο Μεξές στη Μίλαν

Νέο συμβόλαιο ο Μεξές στη Μίλαν

Ο Φιλίπ Μεξές θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Μίλαν, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους "ροσονέρι", αν και δεν είναι στα πλάνα του Μιχάιλοβιτς

Η Μίλαν ανακοίνωσε επίσημα πως ο Φιλίπ Μεξές υπέγραψε νέο συμβόλαιο ενός έτους με τους "ροσονέρι", έτσι έγινε το θέλημα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός δεν είναι στα αγωνιστικά πλάνα του νέου τεχνικού, Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

Ο Μπερλουσκόνι όμως έβαλε τον Μεξές να υπογράψει νέο συμβόλαιο και μετά πήρε τηλέφωνο τον Σέρβο να τον ενημερώσει, αλλά και να τον πείσει πως αυτή είναι η σωστή επιλογή.

Οι Ραμί, Μποκέτι και Μπονέρα έφυγαν, έτσι μένουν για τις θέσεις των στόπερς οι Σαπάτα, Αλέξ, Παλέτα και Μεξές (και Τζακάρντο που παίζει και δεξιά). Ο Μιχάιλοβιτς επιθυμεί την απόκτηση του Αλέσιο Ρομανιόλι, όμως η Ρόμα ζητά 30.000.000 ευρώ.

Πέρσι ήταν μαζί στην Σαμπντόρια (δανεικός από Ρόμα), έκανε εξαιρετική χρονιά, αλλά τα λεφτά είναι πολλά και πιθανότατα ο Μπερλουσκόνι ήθελε να είναι καλυμμένο το ρόστερ με τον Μεξές, σε περίπτωση που δεν καταφέρει τελικά να αποκτήσει τον 20άχρονο.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ