ΜΙΛΑΝ

Νέα προβλήματα με τον Ντοναρούμα στη Μίλαν

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma gives instructions during the Europa League group D soccer match between AEK Athens and AC Milan at the Olympic stadium, in Athens, Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma gives instructions during the Europa League group D soccer match between AEK Athens and AC Milan at the Olympic stadium, in Athens, Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Μίνο Ραϊόλα έχει ζητήσει την ακύρωση του νέου συμβολαίου του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα με τη Μίλαν, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει στείλει επιστολή... διαμαρτυρίας!

Οι κακές εμφανίσεις και τα άσχημα αποτελέσματα πάντα φέρνουν προβλήματα και η αλήθεια πως στην περίπτωση της Μίλαν ήταν θέμα χρόνου να βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα.

Σύμφωνα λοιπόν με την "Corriere dello Sport", ο μάνατζερ του νεαρού τερματοφύλακα, Μίνο Ραϊόλα, έχει ήδη ζητήσει την ακύρωση του νέου συμβολαίου που υπέγραψε το καλοκαίρι ο πελάτης του με τους "ροσονέρι", λόγω ηθικής κακοποίησης!

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο Ντοναρούμα φέρεται να έχει στείλει επιστολή στον σύλλογο, μέσω της οποίας εξέφρασε τα παράπονά του για την ψυχολογική πίεση την οποία δέχεται.

Θυμίζουμε πως ο 18άχρονος το καλοκαίρι είχε αρχικά ανακοινώσει πως απορρίπτει την πρόταση της Μίλαν για νέο συμβόλαιο, υπέγραψε τελικά, αλλά μέχρι τότε έγιναν πολλά.

Για την ακρίβεια, έπαψε να είναι το αγαπημένο παιδί της εξέδρας. Έκανε μία λάθος κίνηση και το πλήρωσε. Οι οπαδοί της Μίλαν έβλεπαν στο πρόσωπό του τον νέο αρχηγό, αυτόν που τα επόμενα 20 χρόνια θα μπορούσε να σηκώσει μερικές κούπες του Champions League, όπως ο Πάολο Μαλντίνι. Ένιωσαν όμως προδομένοι.

Η αντίδραση των περισσοτέρων ήταν άσχημη, όχι μόνο στην Ιταλία, καθώς μέχρι και οι Πολωνοί οπαδοί της Μίλαν πετούσαν ψεύτικα χαρτονομίσματα στον Ντοναρούμα στο Euro U21 του περασμένου καλοκαιριού, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του πως δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Δεδομένο δεν είναι, αλλά πιθανότατα υπάρχει όρος στο νέο συμβόλαιο για χαμηλότερη ρήτρα αποδέσμευσης σε περίπτωση που δεν εξασφαλίσει η Μίλαν θέση στην 4άδα, δηλαδή στο Champions League.

Ο Ραϊόλα θα προσπαθήσει να πάει τον Ντοναρούμα μακριά απ' τη Μίλαν ακόμη και τον Ιανουάριο, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν-Ζερμέν να ενδιαφέρονται και να είναι διατεθειμένες να δώσουν πολλά λεφτά.

AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ