ΜΙΛΑΝ

Νέα "καρφιά" Μπερλουσκόνι για Μιχάιλοβιτς

Νέα "καρφιά" Μπερλουσκόνι για Μιχάιλοβιτς

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς αισθάνεται όλο και πιο άβολα στον πάγκο της Μίλαν, με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να αφήνει σπόντες για τον Σέρβο τεχνικό τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα με τη Λάτσιο.

Η Μίλαν απέτυχε να πάρει το τρίποντο από τη Λάτσιο (1-1) το βράδυ της Κυριακής , το Europa League απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από το οπτικό της πεδίο και ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς πλησιάζει στην πόρτα της εξόδου στο "San Siro".

Αυτό φρόντισε να το "τονίσει" ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εικόνα της Μίλαν όχι μόνο μετά τον ισόπαλο αγώνα με τους "λατσιάλι" αλλά και πριν την έναρξη του αγώνα, κατά την είσοδό του στο γήπεδο!

Νέα "καρφιά" Μπερλουσκόνι για Μιχάιλοβιτς

"Εύχομαι να δω μία Μίλαν να νικάει τη Λάτσιο και να παίξει λίγο καλά... Να σχολιάσω το παιχνίδι της ομάδας επί Μιχάιλοβιτς; Βλέπουμε ποδόσφαιρο από την εποχή του Σκιαφίνο, τι ερωτήσεις μου κάνετε τώρα", δήλωσε πριν το ματς ο ισχυρός άνδρας της Μίλαν, για να προσθέσει -εμφανώς απογοητευμένος- λίγες ώρες αργότερα:

"Δεν ξέρω αν θα μείνει ο Σίνισα, θα αποφασίσουμε στο τέλος της σεζόν πώς θα συνεχίσουμε. Είμαι απογοητευμένος από το θέαμα που προσέφερε η ομάδα πάνω στο χορτάρι, ελπίζω να μπορέσει να αλλάξει η εικόνα σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια που απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ